HAKKÂRİ’DE KADIN FUTBOL MAÇLARINA YOĞUN İLGİ

HAKKÂRİ’DE KADIN FUTBOL MAÇLARINA YOĞUN İLGİ Kadınlar Futbol Takımının Süper Ligdeki maçları Hakkâri’de büyük ilgi görüyor. İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-Kadın Futbol Maçlarına Hakkâri’de büyük ilgi gösteriliyor. Geçen hafta Hakkâri Şehir Stadında..

Son Güncelleme: Bu Haber 205 views Whatsapp

HAKKÂRİ’DE KADIN FUTBOL MAÇLARINA YOĞUN İLGİ

Kadınlar Futbol Takımının Süper Ligdeki maçları Hakkâri’de büyük ilgi görüyor.

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Kadın Futbol Maçlarına Hakkâri’de büyük ilgi gösteriliyor. Geçen hafta Hakkâri Şehir Stadında oynanan Hakkarigücü-Karagümrük futbol maçını Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’nin eşi Hanife Kirişçi Vali İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık ile birlikte seyretti.

Tarım ve Orman Bakanının eşi Hanife Kirişçi, Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık’ın eşi Sevim Akbıyık Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Hakkarigücü ve Karagümrük SK arasında oynanan müsabakayı birlikte izledi. Süper ligde erkeklerin takımı bulunmazken başarılı mücadeleleri ile Kadınların Futbol takımı seyircilerden de yoğun ilgi görüyor.

Süper ligde oynadığı sezonda Rizespor kulübünün bünyesinde geçen sezon Süper ligde mücadele eden Kadın Futbol takımı vardı. Rizespor Kadın Futbol takımı kapatılarak kadınlar ligine katılım engellenirken Hakkâri’de mücadele veren Hakkarigücü Kadın Futbol Takımına ilgi her geçen gün artıyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş