HAKKÂRİ VALİSİ YILBAŞINI DAĞDA ASKERLERLE GEÇİRDİ

HAKKÂRİ VALİSİ YILBAŞINI DAĞDA ASKERLERLE GEÇİRDİ İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık yeni yıla Hakkâri’de görev yapan güvenlik güçlerimizle birlikte girdi. Yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl..

HAKKÂRİ VALİSİ YILBAŞINI DAĞDA ASKERLERLE GEÇİRDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 352 views Whatsapp

HAKKÂRİ VALİSİ YILBAŞINI DAĞDA ASKERLERLE GEÇİRDİ

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık yeni yıla Hakkâri’de görev yapan güvenlik güçlerimizle birlikte girdi.

Yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dileyen Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık ilçelerde karakol ve güvenlik noktalarında görev yapan tüm güvenlik güçleriyle yılbaşı akşamında beraber oldu. Beraber yemek yediler çay içtiler. Görev başındaki asker ve güvenlik kuvvetlerine başarı ve kolaylıklar dileyen Vali İdris Akbıyık’ Hakkâri’de hayat var sloganımızı yürütüyoruz. Terörle anılan Hakkâri’de turizmle anılmak istiyoruz Kış sporu Kayak konusunda yurdumuzda söz sahibi olacak bir yerdeyiz. Önemli aşamalar kaydettik. Güvenliğimizi sağlayan sizlerin arasında olmaktan mutluyum. Sizler nöbet tutarken bizler güven içinde uyuyoruz ve çalışıyoruz, hepinizin yeni yıllarını kutluyor tebrik ediyorum’ ’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.