HAKKÂRİ VALİSİ AKBIYIK’A YILIN ALTIN ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

HAKKÂRİ VALİSİ AKBIYIK’A YILIN ALTIN ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ İSMET KÖSOĞLU İkizdere eski Kaymakamlarından olan bugünkü Hakkâri Valisi İdris Akbıyık başarılı çalışmalarına devam ediyor. Vali Akbıyık’a Hakkâri’de Altın Onur Ödülü verildi…

HAKKÂRİ VALİSİ AKBIYIK’A YILIN ALTIN ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 293 views Whatsapp

HAKKÂRİ VALİSİ AKBIYIK’A YILIN ALTIN ONUR ÖDÜLÜ VERİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

İkizdere eski Kaymakamlarından olan bugünkü Hakkâri Valisi İdris Akbıyık başarılı çalışmalarına devam ediyor. Vali Akbıyık’a Hakkâri’de Altın Onur Ödülü verildi.

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, spor ve sporcuya verdiği destek ve katkılarından dolayı altın onur ödülüne layık görüldü.Hakkarihabertv.com ve Hakkâri’nin Sesi Radyosu tarafından Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen yılın başarılı sporcuları ve onur ödülü programında Vali Akbıyık spor ve sporcuya verdiği destek ve katkılarından dolayı altın onur ödülüne layık görüldü. Vali İdris Akbıyık, ’Hakkâri’de sporda inanılmaz yetenekler olduğunu ve gittiği her alanda ise çok güzel başarılar elde ettiğini, Hakkâri’de hayat ve spor var diyoruz. Hakkâri’de alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan, eğitime ve her yönden büyük değişim ve dönüşüm var. Sayın Cumhurbaşkanımızın pozitif ayrımcılığı, sayın bakanlarımızın bize vermiş oldukları destekler var” dedi.

Hakkarihabertv Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş Spor Yazarı Murat Taş’ın konuşmalarının ardından yılın başarılı sporcuları ve onur ödülleri verildi. Vali İdris Akbıyık’a spor ve sporcuya verdiği destek ve katkılarından dolayı altın onur ödülü, Programa, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, iş adamları, sporcular, kulüp başkanları ve bazı kurum müdürleri katıldı. Programda 22 sporcuya çeşitli ödül verildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş