HAKAN KARAGÖZ’’ESKİ FOTOĞRAFLAR KULLANILARAK YIPRATILMAK İSTENİYORUZ’’

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ESKİ FOTOĞRAFLAR KULLANILARAK YIPRATILMAK İSTENİYORUZ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Çağrankaya Yaylasında sosyal medyada yayınlanan çöplük fotoğrafına İkizdere Belediye Başkanı tepki göstererek’ ’eski fotoğrafları yayınlamak kimseye bir şey kazandırmaz’..

HAKAN KARAGÖZ’’ESKİ FOTOĞRAFLAR KULLANILARAK YIPRATILMAK İSTENİYORUZ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 239 views Whatsapp

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ESKİ FOTOĞRAFLAR KULLANILARAK YIPRATILMAK İSTENİYORUZ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Çağrankaya Yaylasında sosyal medyada yayınlanan çöplük fotoğrafına İkizdere Belediye Başkanı tepki göstererek’ ’eski fotoğrafları yayınlamak kimseye bir şey kazandırmaz’ ’dedi.

Çağrankaya yaylalarından 3 köy ve 3 mahalle insanı faydalanıyor diyen İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘’son zamanlarda sosyal medyada yıpratma operasyonu yapılıyor. Yaylamızı çöpten kurtarmak için 4 yıldır bir operasyon yürütüyoruz yaylalara çöp konteynırları koyduk on beş günde bir topluyoruz yaylalar uzak olduğu için kullanılmayan atıl alanlara belli yerlerde derin çukurlar açarak vahşi depolama alanları oluşturduk çukur dolunca üzerlerini toprakla kapatıp doğal haline bırakıyoruz ama bu taşocağı “severler” bizi adım adım takip ediyor nerde bir eksiklik yapsak bu şekilde ifşaa ediyorlar. Oysa o gösterilen fotoğrafın üzeri uzun zamandır toprakla örtülmüştür. Açıkta çöp yoktur’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş