GÜÇLÜ KADINLARDAN FIRTINA’DA RAFTİNG

GÜÇLÜ KADINLARDAN FIRTINA’DA RAFTİNG ORDU VE RİZEDE YAPILAN AB DESTEKLİ PROGRAMA 384 KADIN KATILDI İSMET KÖSOĞLU RİZE-Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu Projesi Eğitim ve Konferans çalışmaları tamamlandı. Son eğitim..

Son Güncelleme: Bu Haber 205 views Whatsapp

GÜÇLÜ KADINLARDAN FIRTINA’DA RAFTİNG

ORDU VE RİZEDE YAPILAN AB DESTEKLİ PROGRAMA 384 KADIN KATILDI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu Projesi Eğitim ve Konferans çalışmaları tamamlandı. Son eğitim organizasyonu sonunda kadın katılımcılar Fırtına Vadisinde rafting yaptı.

Kırsal Bölgelerdeki Kadın Hareketi Derneği (BİZ DE VARİZ)Başkanı Berrin Yeğen yaptığı açıklamada’’ Avrupa Birliği’nin desteklemiş olduğu Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu Projesi Eğitim ve Konferans organizasyonları büyük bir yoğunlukla Rize ve Ordu ilinde gerçekleşti. Eğitim çalışmalarına toplam 384 kadın faydalanıcı katılmıştır. Konferans çalışmasına toplam 108 kadın faydalanıcı katılmıştır.

Kırsal Bölgelerdeki Kadın Hareketi Derneği-BİZ DE VARİZ (Türkiye), Gender Studies,o.p.s.(Çek Cumhuriyeti), Estonian Disabled Women’s Association (Estonya) ve LithuanianWomen’s Society (Litvanya) ile ortak yürütülen Avrupa Birliği’nin desteklemiş olduğu Güçlü Kadınlar için Sivil Toplum Diyaloğu Projesi eğitim ve konferans organizasyonuna toplam 492 kadın (384 + 108) faydalanıcı katıldı. Eğitimlerin amacı ‘’kadın dostu şehirler konusunda farkındalık oluşturmak’’ yerel yönetimlerin toplumsal cinsiyet eşitliği faaliyetlerini yerel planlama süreçlerine dahil etme kapasitesini artırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliği alanında faaliyet gösteren kadın sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini geliştirmektir’ ’dedi .

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş