GÖNÜL ELÇİLERİ DAH(Duygu-Ayfer-Hülya) YARDIM YOLCULUĞUNU TAMAMLADI

GÖNÜL ELÇİLERİ DAH(Duygu-Ayfer-Hülya) YARDIM YOLCULUĞUNU TAMAMLADI Her yıl ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşayan 200-500 ihtiyaç sahibi çocuğumuza dostlarının maddi-manevi destekleriyle bot-mont-atkı-bere ve kırtasiye malzemesi götüren Gönül Elçileri Duygu Çelik,Ayfer Tiftik ve..

GÖNÜL ELÇİLERİ DAH(Duygu-Ayfer-Hülya) YARDIM YOLCULUĞUNU TAMAMLADI
Son Güncelleme: Bu Haber 323 views Whatsapp

GÖNÜL ELÇİLERİ DAH(Duygu-Ayfer-Hülya) YARDIM YOLCULUĞUNU TAMAMLADI

Her yıl ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşayan 200-500 ihtiyaç sahibi çocuğumuza dostlarının maddi-manevi destekleriyle bot-mont-atkı-bere ve kırtasiye malzemesi götüren Gönül Elçileri Duygu Çelik,Ayfer Tiftik ve Zeynep Hülya Yalçın bu yıl da rotayı Diyarbakır, Tunceli, Erzincan, Şavşat ve Trabzon olarak belirlediler. Toplam da 612 çocuğumuzu mutlu edecek olmanın haklı gururunu yaşıyorlar.
5 yıl önce başladıkları yolculuklarında Adıyaman’dan Mardin’e; Artvin’den Trabzon’a; Erzincan’dan Batman’a kadar uzanarak toplam 3500 minik kalbe dokundular.
Duygu Çelik; Bizler, gücümüz ve enerjimiz el verdiği sürece kendi ellerimizle çocuklarımızın kapılarına kadar ulaşıp onlara bot-mont-atkı-bere ve kırtasiye malzemelerini hediye ediyoruz. Onların yüzündeki mutluluk ve heyecanı bizzat görmek tarif edilemez bir duygu. Maddi ve manevi destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar da bu desteğin perde arkasındalar. Küçük Arkadaşım grubuna da destekleri için müteşekkiriz.
Artvin Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’in bizlere taktığı “Gönül Elçileri” ismi artık bizim logomuz. Gönüllülük esasına dayalı her yardım ve projede bizler varız.
Ayfer Tiftik; Ne kadar güzel dostlarımız var. Geceli gündüzlü el emeği göz nuru atkı bereler örüyorlar. Bunun yanında diğer hediyeleri alabilmemiz için maddi destek oluyorlar. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz. Ve her yıl bu yolculuğumuza Gönül Elçileri olarak devam edecek olmanın keyfi içerisindeyiz.
Hülya Zeynep Yalçın; Bu sene yardım yolculuğumuzu da çok yoğun manevi duygularla tamamlamış bulunmaktayız. Kafamızı yastığımıza huzurla koyacak olmanın keyfiyle evlerimize dönüyoruz. Seneye de miniklerimizin ruhuna dokunmak dileğiyle

Haber yasemin Özçelik

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.