GOLLER KUBİLAY KANATSIZKUŞTAN

GÖZLEM NECATİ DİLİ GOLLER KUBİLAY KANATSIZKUŞTAN ÇAYKUR RİZESPOR İZMİRDEN ÜÇ PUANLA DÖMESİNİ BİLDİ Çaykur Rizespor bu sezonda iki deplasman maçından çok önemli galibiyet alarak tırmanmaya başladı. Dokuz olan puanını on..

GOLLER KUBİLAY KANATSIZKUŞTAN
Son Güncelleme: Bu Haber 270 views Whatsapp

GÖZLEM NECATİ DİLİ

GOLLER KUBİLAY KANATSIZKUŞTAN

ÇAYKUR RİZESPOR İZMİRDEN ÜÇ PUANLA DÖMESİNİ BİLDİ

Çaykur Rizespor bu sezonda iki deplasman maçından çok önemli galibiyet alarak tırmanmaya başladı. Dokuz olan puanını on ikiye çıkartarak bu yarışta bende varım dedi. Geçtiğimiz hafta Bodrum sporu 2-0 gibi skorla geçerken, bu haftada üç haftadır kalesinde gol görmeyen Altay ıda aynı skorla yenerek Rize’ye üç puanla dönen taraf oldu.

Galibiyetin hoş bir duygu, sevinç olduğunu bütün sporseverler bilir. Altay sporun kalecisi iki gol yemesine rağmen kalesinde başarılı kurtarışlara imza attı. Bilhassa ilk yarını 30. Dakikasından sonra harika goller çıkardı gole geçit vermedi taki ilk yarının sonuna kadar. Tıpkı gecen hafta Çaykur Rizespor’un kalecisi Tarık Bodrum sporlu forvetlere gol fırsatı vermezken kalesinde adeta devleşmişti. Bu haftada Altay kalecisi Ozan aynı konumdaydı. Olası bir farkıda önlemiş oldu.

Kanatsız kuş ile iki golü bulan Rizespor, 66. Dakikada Benhur ile üçüncü gole yaklaştı vuruşta başarılı olamadı.82. dakikada yine günün başarılı ismi Benhur topu kale yerine auta attı.

İlk yarının uzatma dakikalarında Kubilay sahne alarak soyunma odasına galibiyetle takımını yolladı. Derken ikinci yarıda takımını rahatlatan golünü attı. Müsabakada öyle kırılma anı yoktu diyebiliriz.

Altay Rize maçı mücadelesi yüksek olan bir maçtı. Daha iyi olan Rizespor kazanmayı hak eden taraftı. Öylede oldu.

İlk yarıda maçın tamamen hakimi olan Çaykur Rizespor. Müsabakanın ikinci yarısında da müsabakanın hakimi olan takımdı.

Çaykur Rizespor ilk yarıda kadrosunda yabancı futbolcu yoktu. İkinci yarıda Emircan’ın yerine 77. Dakikada Sefayı ve Kubilay’ın yerinede Hulku aldı. 81. Dakikada Koray Glohovaçla ve Mithat ile Anıl yer değiştirmiş oldu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş