GOLLER HER İKİ YARIDA PENALTILARLA ATILDI

NECATİ DİLİ GÖZLEM GOLLER HER İKİ YARIDA PENALTILARLA ATILDI Çaykur Rizespor Sakarya deplasmanından Bir puanla döndü. Her iki yarıda penaltılarla sonuca gidilirken Her iki takımda birer puan aldılar. Müsabakanın her..

Son Güncelleme: Bu Haber 183 views Whatsapp

NECATİ DİLİ GÖZLEM

GOLLER HER İKİ YARIDA PENALTILARLA ATILDI

Çaykur Rizespor Sakarya deplasmanından Bir puanla döndü. Her iki yarıda penaltılarla sonuca gidilirken Her iki takımda birer puan aldılar.

Müsabakanın her iki yarısında da takımların mücadelesi mükemmeldi.

Hareketli, hızlı ve tempolu bir müsabaka izlendi. Sakarya sporun 32. Dakikada ilk şutu dışarı çıktı.

Bu dakikaya kadar Çaykur Rizespor’un üç şutu vardı. Sakarya sporun şutlarında Günün başarılı ismi kaleci Tarık başarılıydı.

Bolsasie ileri uçta topla buluşamayınca geri gelip top çıkarmaya başladı.

Her iki yarıda iki takımın oyuncuları sahada basmadık yer bırakmadı. İlk yarı beraberlikle bitmesi beklenirken uzatmaların son dakikasında kazanılan bir penaltıyı Sakarya spor değerlendirince ibre Sakarya spora döndü. Sakarya spor moralli olarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda 1-0 mağlup olarak oyuna başlayan Çaykur Rizespor ataklarını sıklaştırmaya başladı. Gelişen ataklarda sonuca gidemedi. Sürekli rakip alana inen Çaykur Rizespor bir türlü sonuca gidemedi.

Sakarya spordan Ümit 59. Dakikada ceza sahası içinde içeresinde elle temas ettiği topa Hakem kırmızı kart ile cezalandırırken penaltı noktasını gösterdi Vara gidildi var dan Kırmızı kart iptal edildi ve sarı kart gördü. Penaltı geçerli oldu. Bolasie kullandığı penaltı vuruşunda skoru 1-1 yaptı. Karşılıklı iki penaltı atılmış oldu.

Penaltı atışları aynı kalede oldu. Zira her iki devrede penaltı gösterildi.

Son dakikaları heyecanlı bir oyuna daha şahit olduk. Çaykur Rizespor Sakarya deplasmanından bir puanla dönerken puanını 19 a çıkarmış oldu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş