GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELİM TEMURCİ RİZE’DE

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELİM TEMURCİ RİZE’DE PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ BAYRAMLAŞMAYA KATILAN TEMURCİ’’ BU MİLLETİN GENÇLERİ GELECEĞE GÜVENSİN’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci Kurban Bayramında partilileriyle..

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELİM TEMURCİ RİZE’DE
Son Güncelleme: Bu Haber 383 views Whatsapp

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELİM TEMURCİ RİZE’DE

PARTİSİNİN DÜZENLEDİĞİ BAYRAMLAŞMAYA KATILAN TEMURCİ’’ BU MİLLETİN GENÇLERİ GELECEĞE GÜVENSİN’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci Kurban Bayramında partilileriyle kahvaltıda buluştu.

Partisinin Rize’de düzenlediği bayramlaşma programına katılan Selim Temur ÇAYKUR’un yanlış yönetildiğini söyledi. Rize’nin en önemli geçim kaynağı olan çaya sahip çıkılması gerektiği söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci “Bu millet sen yetim hakkı yedin demesin. Bu millet burada siyaset yapan kişi Rize’linin yüzünü yere baktırdı demesin. Siyaset yapma gerekçemiz bu. Diyorlar ki Rize’de siyaset yapıyorsunuz, Türkiye’yi dolaşıyorsunuz ve bu çalışmalar içerisinde nasıl bir Türkiye görüyorsunuz. Bakın son 2- 2.5 ay içerisinde Türkiye’nin 20’ye yakın şehrini dolaştık. Yani Çarşamba’da Bafra’da ovaya da gittik, Amik ovasına da gittik. Çukurova, Muğla, Tekirdağ, Hakkâri’ye de gittik. Türkiye’nin her tarafını dolaşıyoruz. Bayramlar sevinç neşe günlerimiz. Maalesef Türkiye’de buruk bir neşe yaşıyoruz. Rizeli bunu yaşıyorsa Türkiyeli insanlar ne yaşıyor? Rize’de ÇAYKUR 600 küsur iş alımı yapacak bunun 500 küsuru Rize Merkez den olacak. Sadece 600 küsur kişi için başvuru sayısı 23 bin kişi başvurmuş. Türkiye’nin her yerinde böyle onun için diyoruz ki her evde 1-2 tane üniversite mezunu işsiz gencimiz var.

Gencimiz, emeklimiz mutsuz

Gencimiz mutsuz, emeklimiz mutsuz, kamu da çalışan kardeşlerimiz mutsuz. Bu mutsuzluğun üzerinde konuşamayan, derdini anlatamayan bir Türkiye var. Acaba bana maliye müfettişi gelir mi? İktidar partisi il başkanı beni orada görür mü? Hiç korkmayın, bugün gönlü burada olupta gelemeyenlere de selam olsun. Onlarında bayramlarını kutluyoruz, tüm Rizeli hemşerilerimizin. Ama şunu bilin bugün burada olmak bende varım demek.

Adamına göre adalet

Her ne olursa olsun bu ülkede artık adamına göre adaletin uygulandığı, adaletin mikroskopla arandığı bu ülkede her şey yeniden başlayacak demek için biz buradayız. Rize’deyiz ve Türkiye’nin her tarafındayız. Onun için yeni bir dönemi hep birlikte başlatmak zorundayız. Gelecek Partisi olarak tek bir tane amacımız var. Bu ülkenin gençleri bu vatan toprağında geleceğe

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş