FUTBOL SAHALARINDA KADIN ELİ

SAHALARDA KADIN ELİ TFSKD RİZE ŞUBESİNDE KADIN KOMİSERLERDE GÖREVLERİNİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPMAKTADIRLAR. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Türkiye çapında 70 yakın Şubeleri bulunmaktadır. Binlerce Saha komiserleri Amatör ve Profesyonel..

FUTBOL SAHALARINDA KADIN ELİ
Son Güncelleme: Bu Haber 437 views Whatsapp

SAHALARDA KADIN ELİ

TFSKD RİZE ŞUBESİNDE KADIN KOMİSERLERDE GÖREVLERİNİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPMAKTADIRLAR.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Türkiye çapında 70 yakın Şubeleri bulunmaktadır. Binlerce Saha komiserleri Amatör ve Profesyonel sahalarında komiserlik görevlerini başarılı bir şekilde yapmakta olup her gecen senelerde dernek çatısı altında kadın komiserle katılıp başarılı bir şekilde görevlerini yapmaktadır. Kadın komiserler Amatör, Bal, Gelişim ligler, kadınlar ligi ve bütün liglerde görev almaktadırlar.

Rize TFSKD üyesi ve komiserlerinden Duygu Dili de komiserlerinden biri. Rize Mehmet Cengiz tesislerinde ki bir müsabakasında görevini yaparken. Ayrıca Rize TFSKD. Toplamda üç kadın komiserlerde görev yapmaktadır.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş