FİZYOMETE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

FİZYOMETE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI Sağlık alanında bir yılı aşkındır hizmet veren, Fizyomete Özel Fizyoterapi Merkezi yeni adresinde görkemli bir törenle Rize geleninde hizmet veremeye başladı. HABER: BAYRAM..

FİZYOMETE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Son Güncelleme: Bu Haber 289 views Whatsapp

FİZYOMETE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Sağlık alanında bir yılı aşkındır hizmet veren, Fizyomete Özel Fizyoterapi Merkezi yeni adresinde görkemli bir törenle Rize geleninde hizmet veremeye başladı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

FİZYOMETE Kurucusu Dr. Fzt. Kürşat METE, “Yaklaşık 1 yıldır Rize’mizde hizmet verme onurunu yaşadığımız FİZYOMETE Fizik Tedavi Merkezini şehir merkezinde çok daha yakın bir noktada, çok daha büyük bir alanda yeniden dizayn ettik. Bölge insanımızın ağrılarına yönelik sağlıklı tedavi uygulamaları yapıyoruz. Özellikle bel ve boyun ağrıları ve kas iskelet sistemi rahatsızlıklarına yönelik uygulamalar yapıyoruz. Yine, ilimizde ilk ve tek GTOS terapi ile insanlarımızın ağrılarına son veriyoruz. Bay ve bayan uzman fizyoterapistlerimiz bulunmaktadır. Özetle; boyun ağrısı, boyun düzleşmesi, bel ağrıları, kalça ağrıları, diz ve ayak ağrıları, ayak problemleri ve ayak analizi, sınır sıkışması ve klinik masaj uygulamalarımıza halkımız yoğun ilgi göstermektedir. Zihni Derin Caddesi, Ziraat yokuşuna taşımış olduğumuz yeni sağlık merkezimizin açılışını gerçekleştiren, Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Rize İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, RTSO Meclis Başkanı Ahmet Mete, RESOB Güven Aksoy, Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut, Ak Parti Rize İl Genel Meclis Üyesi Talat Tüfekçi, Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve açılışımıza teşrif eden diğer tüm davetli ve misafirlerimize teşekkürlerimle, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

FİZYOMETE Özel Fizyoterapi Merkezinin açılış duasını emekli İmam Hatip Kadir Kara yaptı. Açılışta davetlilere verilen hizmetlerle ilgili bilgiler ile birlikte çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş