ESKİCE KÖYÜ CAMİSİ YAPIMINA BAŞLANDI

ESKİCE KÖYÜ CAMİSİ YAPIMINA BAŞLANDI KÖYÜN ASIRLIK ESKİ AHŞAP CAMİSİNİN YERİNE YENİ CAMİ YAPILACAK İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Eskice Köyünde 1917 yılında yapılan ve ihtiyaca cevap veremeyen eski cami bozularak yerine yeni..

ESKİCE KÖYÜ CAMİSİ YAPIMINA BAŞLANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 237 views Whatsapp

ESKİCE KÖYÜ CAMİSİ YAPIMINA BAŞLANDI

KÖYÜN ASIRLIK ESKİ AHŞAP CAMİSİNİN YERİNE YENİ CAMİ YAPILACAK

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Eskice Köyünde 1917 yılında yapılan ve ihtiyaca cevap veremeyen eski cami bozularak yerine yeni caminin yapımına başlandı.

İkizdere Eskice Köyü (Yukarı Haya) Camii inşaatının yapımına başlandı. Düzenlenen temel atma törenine yoğun bir katılım oldu. temel atma töreni hakkında bir açıklama yapan Rize İkizdere Eskice Köyü Camii Yaptırma Derneği adına, Dernek Başkanı Süleyman Durmuşoğlu’’ bu tarihi günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Kaymakamımız Hacı Kerim Meral, Belediye Başkanımız Hakan Karagöz, İkizdere Müftümüz Nizamettin Keskin, AKP İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdul Rezzak Uzun, İkizdere İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Aksu, İstanbul Pendik bir önceki dönem AKP meclis üyesi, sağlık destekleme dernek Başkanımız ve köylümüz Müslim Şahin, İkizdere Dernek Başkanı, köyümüzün cami dernek başkanı Süleyman Durmuşoğlu Ziraat Odası Başkanı ve Çifteköprü Köyü Muhtarı Mehmet Ali Bektaş Ballıköy eski Muhtarı Keleş Demir, köy Muhtarımız Osman Ziğaloğlu, köylümüz iş Adamı Orhan Şahin Recep Aycin Yöremiz sanatçısı değerli insan Ahmet Ekşioğlu dernek yönetimimize, çok değerli misafirlerimize ve köylülerimize katılımlarından ötürü teşekkür eder, yeni camii inşaatımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz. Bu vesileyle maddi manevi desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Birlikte güçlüyüz, birliğimiz daim olsun, inşallah kısa sürede camimizi yapacağız’’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş