ESKİCE KÖYÜ CAMİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

ESKİCE KÖYÜ CAMİ YAPIMI DEVAM EDİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Eskice Köyünde 1917 yılında yapılan ahşap ve ihtiyaca cevap vermeyen eski cami bozularak yerine yeni caminin yapımına başlandı. İkizdere Eskice Köyü (Yukarı..

Son Güncelleme: Bu Haber 269 views Whatsapp

ESKİCE KÖYÜ CAMİ YAPIMI DEVAM EDİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Eskice Köyünde 1917 yılında yapılan ahşap ve ihtiyaca cevap vermeyen eski cami bozularak yerine yeni caminin yapımına başlandı.

İkizdere Eskice Köyü (Yukarı Haya) Camii inşaatının yapımına Ağustos ayında başlanmıştı. Hayırsever işadamı ve köylülerin desteğiyle yapımı hızla devam eden cami inşaatının yeni yıla kadar tamamlanması bekleniyor. Düzenlenen temel atma törenine yoğun bir katılım oldu. Temel atma törenine dönemin İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İkizdere Müftüsü Nizamettin Keskin, AKP İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdul Rezzak Uzun, İkizdere İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Aksu ve köylüler katılmıştı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş