(En İyi Narkotik Polisi; Anne)

Önleyici Faaliyetler (En İyi Narkotik Polisi; Anne) Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede “İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu İle Mücadele Uygulama Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin..

(En İyi Narkotik Polisi; Anne)
Son Güncelleme: Bu Haber 440 views Whatsapp

Önleyici Faaliyetler (En İyi Narkotik Polisi; Anne)

Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede “İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu İle Mücadele Uygulama Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti kapsamında, yerel yönetimlerin, kumu çalışanlarının, vatandaşlarımızın ve özellikle anne ve anne adaylarının faaliyetlerimize destek olması ve ihbar mekanizmasının güçlendirilmesi adına hazırlanan “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE” eğitim modülü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak Kasım ayı içerisinde il merkezinde bulunan tüm okullarda bayan öğretmenlerimiz ve öğrenci velisi annelerin katılım sağlayacağı şekilde eğitim planlaması yapılmıştır. Bu kapsamda; Ø 02.11.2021 tarihinde Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli bayan öğretmen ve öğrenci velisi annelerden oluşan toplam 55 anne ve anne adayına, Ø 02.11.2021 tarihinde Rize Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli bayan öğretmen ve öğrenci velisi annelerden oluşan toplam 12 anne ve anne adayına madde bağımlılığı ile mücadelede etkinliğin artırılması ve farkındalık oluşturulması adına bilgilendirme faaliyetinde bulunularak UYUMA uygulamasının tanıtımı sağlanmıştır.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş