Elazığ’da Deprem 5.3

Türkiye güne depremle uyandı.Sabah 9:37’de 5.3 şiddetinde merkez üssü Elazığ olan ve çevre illerden de hissedilen deprem paniğe sebep oldu. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.37’de il merkezinde 5.3..

Elazığ’da Deprem  5.3
Son Güncelleme: Bu Haber 302 views Whatsapp

Türkiye güne depremle uyandı.Sabah 9:37’de 5.3 şiddetinde merkez üssü Elazığ olan ve çevre illerden de hissedilen deprem paniğe sebep oldu. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.37’de il merkezinde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 15.94 kilometre olarak bildirildi. Kent merkezinde şiddetli hissedilen deprem nedeniyle panik yaşandı. Bazı vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

Depremi hisseden vatandaşlar büyük panik yaşadıklarını beyan ederek “Büyük korku yaşadık.Sallantıyı hissettiğimiz anda panikle dışarı çıktık.Deprem anında binalardan gürültü geldi.Şu an evlerimize girmeye korkuyoruz” dediler.Belirlenen herhangi bir can veya mal kaybı olmazken bir vatandaşın depremin paniğiyle kendisini pencereden dışarı attığı çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldığı bilgisi verildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.