EGE RİDEF GÖREV DAĞILIMI YAPTI

EGE RİDEF GÖREV DAĞILIMI YAPTI Merkezi İzmir’de bulunan ve kısa adı EGE RİDEF olan, Ege Bölgesi Rize Dernekleri Federasyonu 30 Nisan 2023 tarihinde yapmış olduğu genel kurulda seçilmiş olan yönetim..

EGE RİDEF GÖREV DAĞILIMI YAPTI
Son Güncelleme: Bu Haber 159 views Whatsapp

EGE RİDEF GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Merkezi İzmir’de bulunan ve kısa adı EGE RİDEF olan, Ege Bölgesi Rize Dernekleri Federasyonu 30 Nisan 2023 tarihinde yapmış olduğu genel kurulda seçilmiş olan yönetim kurulu üyeleri; 21 Mayıs 2023 tarihinde kendi aralarında yapmış oldukları toplantıda görev bölümü yapmışlardır. Yapılan seçim ile görev bölümü aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Başkan Mehmet TOPALOĞLU, Başkan Vekili Mehmet AKSOY, Genel Koordinatör Hüseyin KOÇ, Genel Başkan Yardımcıları Hızır MURTEZAOĞLU Faaliyet ve Organizasyon Savaş AKINCI, Siyasi ve Hukuk Zekiye Seda SÖNMEZ, Kadın ve Gençlik Kolları Mehmet Başar Onur UÇKAN, Yerel yönetimler Resul YAZICI, Engelliler ile ilgili projeler, Hızır Ali TELATAR Karadeniz ile ilgili projeler, Davut KESİCİ Turizm, Hüseyin CEYLAN İş dünyası, Mustafa AYDIN – Rize STK ile iletişim, Süleyman OKUMUŞ Basın yayın, Medet EKŞİ Eğitim, Mustafa HACIOĞLU Sosyal Yardımlar, Mehmet ÖZTABAK Teşkilat ve idari işler, Aslan BİLGİ Sivil toplum kuruluşları, Hayrettin ŞATIROĞLU Doğa ve çevre, Recep YAĞCI Kamu kuruluşları, Zeki YÜKSEL AR – GE, Leyla SARUHAN İNCE Yöresel el sanatları, Faik DALGIÇ Ticaret ve Sanayi, Ümit YAZICI Kültür ve Sanat, Ali Osman GÜLER Sosyal Faaliyetler, Genel Sekreter Birnur ÖZSUCU, Mali Sekreter: Şakir SEMİZ, Genel, Sekreter Yardımcısı: Taylan TOPTAN, Mali Sekreter Yardımcısı Levent BİLGİ, YK Üyeleri Süleyman MEMİŞOĞLU, Ceyhun ŞİŞMAN, Resul ŞEN, Mustafa KURTULUŞ, Kadir TOPALOĞLU, Çiğdem AVCI, Yılmaz SAĞLAM’ dan oluşmuştur.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş