EFSANE KAYMAKAMDA DURMAK YOK

EFSANE KAYMAKAMDA DURMAK YOK EFSANE ALPER BALCI FETHİYE’DE DE MAKAMDA OTURMUYOR İSMET KÖSOĞLU Görev yaptığı il ve ilçelerde yaptığı başarılı çalışmalarla efsane Kaymakam lakabıyla anılan Alper Balcı Muğla-Fethiye Kaymakamlığında da..

Son Güncelleme: Bu Haber 247 views Whatsapp

EFSANE KAYMAKAMDA DURMAK YOK

EFSANE ALPER BALCI FETHİYE’DE DE MAKAMDA OTURMUYOR

İSMET KÖSOĞLU

Görev yaptığı il ve ilçelerde yaptığı başarılı çalışmalarla efsane Kaymakam lakabıyla anılan Alper Balcı Muğla-Fethiye Kaymakamlığında da makamda oturmadan halkın içinde görev yapmaya devam ediyor.

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ülke genelinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Ulusal Hane Ziyaretleri programına başladı. Bu kapsamda Menteşeoğlu Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Bu çalışma kapsamında Sosyal desteklerin takibi ve desteğe ihtiyaç vatandaşların tespit edileceği belirtildi. Menteşeoğlu Mahallesi ziyareti esnasında Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya; Mahalle Muhtarı Ramazan Küçük, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Gönül Fındıkkıran ve Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Hizmetleri ekibi eşlik etti. Evleri dolaşan Kaymakam Balcı çocuklara hediyeler verdi. Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan Menteşeoğlu Mahallesi Muhtarı Ramazan Küçük “Ziyaretlerinden dolayı Fethiye Kaymakamımız Sayın Alper Balcı ve beraberindeki heyete çok teşekkür ederiz. Sayın Kaymakamımız vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi” dedi.

Kaymakam Alper Balcı yaptığı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle hayata geçirdiğimiz tüm sosyal projelerimizde olduğu gibi Ulusal Hane Ziyaretleri programımızda da düzenli, süreli yardım programından faydalanan vatandaşlarımızın hanelerine gideceğiz. Bunun yanında arz odaklı hizmet anlayışımız gereği sosyal desteklerimize erişmekte zorlanan haneleri de (engelli, yaşlı, çocuklu aileler vb) tespit etmek üzere çalışacağız” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş