EFSANE KAYMAKAMA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

EFSANE KAYMAKAMA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET CİZRE VE DİYADİN’DEN GELEN ÖĞRENCİLER FETHİYE KAYMAKAMI ALPER BALCI’YI ZİYARET ETTİLER İSMET KÖSOĞLU FETHİYE-Görev yaptığı her ilçede iz bırakarak efsane Kaymakam unvanıyla anılan Alper Balcı ‘yı..

EFSANE KAYMAKAMA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 425 views Whatsapp

EFSANE KAYMAKAMA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

CİZRE VE DİYADİN’DEN GELEN ÖĞRENCİLER FETHİYE KAYMAKAMI ALPER BALCI’YI ZİYARET ETTİLER

İSMET KÖSOĞLU

FETHİYE-Görev yaptığı her ilçede iz bırakarak efsane Kaymakam unvanıyla anılan Alper Balcı ‘yı öğrenciler Fethiye’de ziyaret etti.

İkizdere, Maçka, Ürgüp ve Diyadin’de görev yapmış Efsane Kaymakam Alper Balcı’nın daha önce görev yaptığı Ağrı-Diyadin ilçesinden Mehmet Melih Özmen Ortaokulu öğrencileri ve ev sahibi okulun Göcek Deniz Temiz Ortaokulu öğrencileri ile Cizre Fen Lisesi Öğrencileri ve ev sahipliği yapan Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Öğrencileri, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret ettiler. Fethiye Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Göcek Kültür Turizm Derneği’nin ortak çalışması sonucunda Fethiye’ye gelen çocukların Kaymakam Balcı’yı ziyaretinde ünlü sanatçı Çağatay Ulusoy’da katıldı. Kaymakam Alper Balcı’’ Doğu ve batıyı buluşturmak için sizleri çağırdık. Sizler Fethiyelilere Diyadin ve Cizre’yi anlatacaksınız. Sizleri görmekten çok mutlu oldum. Derslerinize iyi çalışın hepiniz yarının büyüğü olacaksınız.’’ ifadelerini kullandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.