EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU

EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-İkizdere ilçesinde yaptığı başarılı çalışmalarına Ağrı-Diyadin İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı olarak devam eden Alper Balcı Diyadin’ in kanaat önderleri ile..

EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU
Son Güncelleme: Bu Haber 372 views Whatsapp

EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-İkizdere ilçesinde yaptığı başarılı çalışmalarına Ağrı-Diyadin İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı olarak devam eden Alper Balcı Diyadin’ in kanaat önderleri ile bir araya geldi.

İkizdere Kaymakamlığından sonra birçok yerde Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Kaymakam Alper Balcı Kaymakam ve Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Ağrı Diyadin ilçesinde Diyadin’ in kanaat önderleri ile bir araya geldi. Kanaat Önderleri buluşmasında ilçenin durumu hakkında ve özellikle başlık parasının kaldırılması konusunda istişarede bulunuldu. Kaymakam Alper Balcı’’ Diyadin’de başlık parasını kaldırmamız lazım. Bu konuda her zaman yanınızdayım. Günümüzde kız evlendirirken başlık parası diye bir uygulama büyük oranda kaldırılmıştır. Diyadin’de de sizlerin desteğiyle Başlık Parasını kaldıracağız. Bana sizler destek verin, bende sizlerle ortak çalışma yapacağım, başlık parası konusu Diyadin’e yakışmıyor’’ dedi.

Efsane Kaymakam olarak nam kazanan Alper Balcı daha önce görev yaptığı Tunceli-Pülümür Kaymakamı iken güzel çalışmaları ile bölgede yılın Kaymakamı seçilmişti. Kaymakam Alper Balcı kayyum olarak Belediye Başkanlığı görevini de beraber yürütüyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş