Edirne halkın iktidarı için genç adayla yola çıkıyor

CHP Edirne Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa eden Ahmet Baran Yazgan, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için partisinin Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı. Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – CHP Genel Merkezi’nde..

Edirne halkın iktidarı için genç adayla yola çıkıyor
Son Güncelleme: Bu Haber 91 views Whatsapp

CHP Edirne Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa eden Ahmet Baran Yazgan, 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için partisinin Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – CHP Genel Merkezi’nde Bölge Milletvekilliği Adaylık Değerlendirme Başkanı Onursal Adıgüzel ile görüşen 36 yaşındaki A. Baran Yazgan, Edirne için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

28. Dönem Milletvekilliği için Edirne Belediyesi’ndeki meclis üyeliği görevinden istifa eden Ahmet Baran Yazgan, resmi başvurusu sonrasında,  “Sayın Onursal Adıgüzel ile samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Edirne’mize selamları var. Halkın iktidarı geliyor” paylaşımında bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş