DÜNYANIN HUZURUNU KAÇIRAN İSRAİL’İN HAİN PLANLARI

BAYRAM ALİ KAVALCI bayramalikavalci@gmail.com DÜNYANIN HUZURUNU KAÇIRAN İSRAİL’İN HAİN PLANLARI Birinci olarak, İsrail bir işgal devletidir. Dolayısıyla burada “İsrail” isimlendirmesinin işgal altındaki Filistin toprakları için değil bu topraklar üzerinde kurulmuş..

DÜNYANIN HUZURUNU KAÇIRAN İSRAİL’İN HAİN PLANLARI
Son Güncelleme: Bu Haber 347 views Whatsapp

BAYRAM ALİ KAVALCI bayramalikavalci@gmail.com

DÜNYANIN HUZURUNU KAÇIRAN İSRAİL’İN HAİN PLANLARI

Birinci olarak, İsrail bir işgal devletidir. Dolayısıyla burada “İsrail” isimlendirmesinin işgal altındaki Filistin toprakları için değil bu topraklar üzerinde kurulmuş gayri meşru Siyonist hâkimiyet için kullanılması gerektiğini bir kez daha hatırlatalım.

İsrail bütün dünyayı Armageddon (Kıyamet) Savaşı için dizayn etmeye çalışıyor. Orta Doğu’da çok ciddi şeyler oluyor. Dünyada dökülen bütün gözyaşı ve kanın asıl müsebbibi Orta Doğu’da yaşanıyor. Melhame için bütün savaşların anası denmiş. Sözde yeryüzünün en son savaşıdır bu. Tevrat’ta geçen adıyla günlerin sonudur. İyi ve kötünün mutlak manada birbirlerini tefrik edeceği yer. Kuran-ı kerimde geçen adıyla da; ‘’Ahiret vaadi geldiğinde…’’ Bu da burnumuzun dibinde, Mercidabık, Reyhanlı, Suriye mıntıkası ve Türkiye’nin içinde kalan bölgede gerçekleşecek. Türkiye’nin Suriye’ye girmesi gerekti. Girmezse yapılan operasyona olduğu gibi devam edeceklerdi. Barzani zamanında bir referanduma giriştiler. Türkiye orada ağırlığını koymasaydı gerçekleşecekti. Suriye’dekilerin bir kısmı Türkiye’ye bir kısmı Ürdün’e az kısmı İran’a gitti. Suriye’den sonra da sıra Güneydoğu Anadolu’ya gelecek. Eğer Güneydoğu Anadolu bölgesini Türkiye’den koparırlarsa sıra İran ve Mısır’ı yutmaya gelecek. Bunun akabinde paralel olarak Gazze’yi ilhak edecekler. Uydurma Mehdiler çıkıyor, dikkat ederseniz bu uydurma Mehdilerin hepsinin İsrail ve Siyonizm ile bağlantıları var. Mehdi ve Deccal yüz yüze geldiklerinde insanlarla savaş olacak ve yenilecek. Bunlar kimdir, işte Yasef’in çocukları. Bu yüzden amaçları Türk milletini sürekli meşgul ederek bölge ile ilgilenmelerine mâni olmaktır. Çünkü net biliyorlar ki bu savaşın neticesini değiştirecek Müslüman Türk halkıdır. Bu bölgede yaşanan her acının ve kurulan her terör örgütünün İsrail’in bu toprakları tamamen boşaltmaya yönelik operasyonları olduğunu bilhassa, askeriye ve stratejistler bilmeli. Çünkü biz bu tezgâhlarını bozarız. Çünkü elhamdülillah Türkiye sahada artık… Kaynak: Mehmet Ali Bulut

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.