DÜNYACA ÜNLÜ AYDER YAYLASİ VE DEVAMINDAKI YAYLALAR BİNLERCE TURİST GELDI

DÜNYACA ÜNLÜ AYDER YAYLASİ VE DEVAMINDAKI YAYLALAR BİNLERCE TURİST GELDI TRAFIK ÇİLESİ IKI KAT ARTI Doğa harikası Ayder Yaylası ve dağların arasındaki Zilkale 9 günlük bayram tatilinde 75 binden fazla..

DÜNYACA ÜNLÜ AYDER YAYLASİ VE DEVAMINDAKI YAYLALAR BİNLERCE TURİST GELDI
Son Güncelleme: Bu Haber 338 views Whatsapp

DÜNYACA ÜNLÜ AYDER YAYLASİ VE DEVAMINDAKI YAYLALAR BİNLERCE TURİST GELDI
TRAFIK ÇİLESİ IKI KAT ARTI
Doğa harikası Ayder Yaylası ve dağların arasındaki Zilkale 9 günlük bayram tatilinde 75 binden fazla kişi ağırladı.
Haber Yavuz Günay
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı bin 350 rakımdaki Ayder Yaylası kurban Bayramı nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Ayder’in yanı sıra diğer yaylalarda da turistler doyasıya eğlenerek tatilin tadını çıkarttı. 28 29 30 tarihleri arasında Çamlıhemşin’e bağlı Ayder yaylası, Çinçiva olarak bilinen Şenyuva’yı, Zilkale, Pokut, Gito, Huser, Avusor, Badara didingola eğrisu komati tacikeri Avusor yaylalarını ve maselevat vadisini on binlerce kişi ziyaret etti.
Çamlıhemşin e günlük giriş sayısı ortalama biletli biletsiz 25 bin kişi bunun zilkale ile ayder paylaşıyor
3 günde 75 bin den fazla camlihemsine giris yaptı
Ayder yaylasi ve zilkale yoğunluğu yaylalara yoğunluk verdi
Konaklama yapanlar hariç
Ayder yaylasi inşaatın yoğunluğu ve çarpık yapılaşma fiyat yüksekligi yakinanarak ayder merkezinde kalan fazla olmadi ayderde konaklama yapanların bir kısmi ile günü birlikle gelenler ile tur ve özel araçlariyla yeşil yol bağlantılı olan yaylaları gezdiler kavron avusor huser didingola eğrisu yaylasi komati yaylasi tacikeri yaylasina maselevat vadisine tercih ettiler

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kaçkar Dağları Milli Parkları’na yani Ayder Yaylası ve Zilkale’ye ise 75 binden fazla biletli biletsiz kişi biletli giriş gerçekleştirdi.

ÇAMLIHEMŞİN İLÇESİ BİLDİĞİMİZ GIBI
ARTIK ÇÖZÜM İSTİYORUZ
ayder yaylasin Zilkale ve yaylalara gitmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin araç yoğunluğu nedeniyle trafik çilesi çekiyor
Uzun kuyruklar oluşuyor
Çamlıhemşin ilçesinde 1350 metre yükseklikte bulunan Ayder Yaylası, yaz aylarında doldu taşıyor Yerli ve yabancı, binlerce turistin araçları ile geldiği ilçe merkezinde, uzun araç kuyrukları oluşuyor.
Turistler, çileli yolculuğu yaşıyor Çamlıhemşin ilcesi ve ayder yaylada yine trafik sorunu ile karşılaşıyor. Park yeri bulamayan vatandaşlar, araçlarını yol kenarlarına bırakmak zorunda kaliyor yayla merkezine yaya ulaşıyorlar Turistler bölgedeki trafik sorununa çözüm bulunmasını istedi.
Çamlıhemşin ilcesi Yöre halkı kaç dönem seçim geçirdik çözülecek diyerek bizi avutmasinlar
Ayder yaylasina yapılan yatırımın 3 te 1 i Çamlıhemşin e yapılsa hem burası rahatlar hem daha fazla turist gelir dediler
AMBULANS UZUN KURUKLAR YUZUNDEN YOLDA KALDI
Çamlıhemşin den aydere çıkan ambulans ise uzun kuyruklar yüzünden saatlerce yolda kaldı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş