Doçent Oldular

Doçent Oldular Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin (RTEÜ) çeşitli birimlerinde görev yapan 4 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent olmuşlardır. Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü..

Doçent Oldular
Son Güncelleme: Bu Haber 322 views Whatsapp

Doçent Oldular

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin (RTEÜ) çeşitli birimlerinde görev yapan 4 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent olmuşlardır.

Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyeleri Yiğit Emrah Turgut ve Seyhan Eryılmaz Toksoy ile Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Seher Yarar Kaptan ve Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Gökhan Aslan girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır.

Öğretim üyelerini gösterdikleri başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve RTEÜ için sonra da yükseköğretim sistemi için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.