“Devlet adamlığına yakışır bir şekilde bu görevi icra edeceğim”

https://gazete53.com/devlet-adamligin…vi-icra-edecegim/“Devlet adamlığına yakışır bir şekilde bu görevi icra edeceğim” Memleket partisinden donanımlı il genel meclis adayı. Ömer Yıldırım oldu Memleket Partisi Rize örgütü adaylarını bir bir sahraya sürüyor. Belediye başkan..

“Devlet adamlığına yakışır bir şekilde bu görevi icra edeceğim”
Son Güncelleme: Bu Haber 223 views Whatsapp

https://gazete53.com/devlet-adamligin…vi-icra-edecegim/“Devlet adamlığına yakışır bir şekilde bu görevi icra edeceğim”
Memleket partisinden donanımlı il genel meclis adayı. Ömer Yıldırım oldu
Memleket Partisi Rize örgütü adaylarını bir bir sahraya sürüyor. Belediye başkan adayı Atilla Kayhan, Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Nihal Demir’den sonra Memleket Partisi Rize örgütü il genel meclis adayını sahaya sürdü. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işletme bölümü ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi tarih bölümü mezunu Ömer Yıldırım Memleket Partisi İl Genel Meclis adayı oldu.
Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Ömer Yıldırım şu cümleleri kurdu. “Siyasetin kirli yüzü değilim, elimi taşın altına koyuyorum. Daha önce hiç siyasette var olmadım. Siyaset hayatım Yaklaşık 3 yıldır memleket partisinde gönüllü olarak devam etmektedir. İl başkanım Sayın Muhittin Bayrak artık gençlerin ülkenin geleceği için ortaya çıkması gerektiğini ve il genel Meclisine Çok yakışacağımı söyleyerek Bana il genel Meclisi adaylığı teklifiyle geldi. Son zamanlarda ülkenin sermayesi ve kasası boşaltılmış durumda. Devletin malına, devletin kasasına sahip çıkmak aldığım eğitimler doğrultusunda, projeler üretip güzel ilimize hizmet etmek için bana gelen bu teklifi reddedemezdim. Meclis adaylığını kabul etmem tamamen üzerimde sorumluluk hissettiğim ve artık eğitimli dürüst insanların bu görevlere gelmesi gerektiğini düşündüğünden kaynaklanmaktadır. Memleket Partisi kurulmadan önce siyaseti hiç düşünmedim. Ancak ülkenin gidişatı beni bu yola sevk etti. Ülkenin gidişatına memnun değilseniz memnuniyetsizliğinizi sağda solda dile getirmek yerine, kolları sıvayıp işe koyulma vaktinin geldiğini düşünerek yola çıktım. Artık konuşma faktı değil işe koyulma vakti dir. Hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum. Hemşerilerimiz bana destek verip seçilmem durumunda bana oy verenlerin asla yüzünü kara çıkarmayacağım. Asla onları utandırmayacağım. Asla oyları boşa gitmeyecek. Devlet Adamına yakışır bir şekilde bu görevi icra edeceğim” dedi.

HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş