DEVA PARTİ RİZE İL BAŞKANI MUHAMMET AVCI’’ DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ ÇİN ZULMÜNDE DE AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUZ’’

DEVA PARTİ RİZE İL BAŞKANI MUHAMMET AVCI’’ DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ ÇİN ZULMÜNDE DE AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUZ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı İsveç’te aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan’ın..

DEVA PARTİ RİZE İL BAŞKANI MUHAMMET AVCI’’ DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ ÇİN ZULMÜNDE DE AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUZ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 169 views Whatsapp

DEVA PARTİ RİZE İL BAŞKANI MUHAMMET AVCI’’ DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ ÇİN ZULMÜNDE DE AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUZ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı İsveç’te aşırı sağcı politikacı Rasmus Paludan’ın yapmış olduğu provokatif eylemle ilgili bir açıklama yaptı.

DEVA Rize İl Başkanı Muhammet Avcı’’ İsveç makamlarının da kınadığı bu ve benzeri aşırı sağcı, düşmanca ve nefret dolu eylemlere karşı tüm demokrat fikirli insanları bir arada olmaya davet ediyoruz. Öte yandan bu eylemle ilgili bir başka isim dikkat çekiyor. İsveçli gazeteci Chang Frick. Paludan’ı provokasyona ikna eden, eylemin maddi yükünü karşılayan bu kişi eski bir Russia Today çalışanı. Hal böyle olunca akla bu işin arkasında Putin mi var sorusu geliyor. Erdoğan’ın müttefiki olduğu, yakın zamanda BOTAŞ’ın 20 milyar dolarlık alacağını öteleyerek ülkemizdeki seçimlerde hükümete açıkça destek olan Putin’in amacı ne.

Kur-an’ı Kerim eylemi ve Doğu Türkistanlı soydaşlarımız içinde gösterilmeli

İsveç’te yaşanan münferit provokasyonun aksine Doğu Türkistan’da ise sistematik bir Müslüman düşmanlığı ve Türk düşmanlığı yürütülüyor. İnsan hakları ihlalinin her türlüsünün yapıldığı Doğu Türkistan’daki zulümlere hükümetimiz neden sessiz. Neden Çin zulmüne uğrayan soydaşlarımızın eylem yaparak seslerinin duyurmalarına bile engel olunuyor. Hükümetten aynı hassasiyeti Doğu Türkistan için de göstermesini bekliyoruz. Yoksa Çin zulmüne ses çıkarmak için Perinçek’ten izin mi alamadılar. Yoksa Çin’den gelen paralar hükümette ses kısıklığına mı sebep oluyor’’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş