DEPLASMANDAN ÖNEMLİ ÜÇ PUAN 

DEPLASMANDAN ÖNEMLİ ÜÇ PUAN NECATİ DİLİ GÖZLEM Yazıma başlarken geçtiğimiz günlerde üzerine kale direği devrilmesi  sonucu ağır yaralanıp hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmasına rağmen hayata gözlerini yuman Rizespor’umuzun alt yapı ..

DEPLASMANDAN ÖNEMLİ ÜÇ PUAN 
Son Güncelleme: Bu Haber 234 views Whatsapp

DEPLASMANDAN ÖNEMLİ ÜÇ PUAN

NECATİ DİLİ GÖZLEM

Yazıma başlarken geçtiğimiz günlerde üzerine kale direği devrilmesi  sonucu ağır yaralanıp hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmasına rağmen hayata gözlerini yuman Rizespor’umuzun alt yapı  oyuncuların dan YİĞİT DEMİREL  kardeşimizin ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz’

Çaykur Rize spor deplasmandan beklediği galibiyeti alırken üç puanla yerini korumuş oldu. İç sahada kaybettiği puanları deplasmanda alması gerekir diye, geçen hafta yazımda belirtmişti. Artık bu ligde har maç bir final havasında geçer.

Ligin 16. Haftasında Rizespor’u izlemeye ne yazık ki 2839 kişi gelmişti. Bu rakamların daha da yukarıya çıkması gerekir diye düşünüyorum. Geriye dönüp bir hatırlayalım Atatürk Stadyum 10500 oturaklıydı nerden baksan stadın yarısından fazlası dolardı. Futbolcu ısınmaya çıktığı zaman tribüne bir göz atar Her futbolcuya tempo tutulur tribüne çağrılırdı, alkışlanırdı. Bunlarda futbolcuya ayrı bir motivasyon olurdu. Ben öyle düşünüyorum.

Zorda olsa evine üç puanla dönen Rizespor yoluna devam etti.  Tuzla spor maçında Kaleci Tarık yine kalesinde geçit vermedi ve ardından Emircan’ın golüyle rahat bir derin nefes aldı.

Devre arasın alınacak birkaç takviyeyle Çaykur Rizespor bu ligde çok iyi işler yapar düşüncesindeyim.

Alınan üç puanla Atmacalar yine ligin ikinci sırasında kalmış oldu. Puan kaybetseydi, birkaç basamak geriye düşerdi. Şu halde sıradan kopmadan ilerlemesi gerekir. Lig onuncusuyla arada sadece yedi puanlık fark var. Ligin altıncı ve yedindi sıradaki takılarla arada dört puanlık fark var. Bu ligde her an, her zaman sıralamalar değişir.

Takımlar birbirinden fazla kopmadan devam ediyorlar.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş