Denizcilik Ve Kabotaj Bayramının 96. Yıl Dönümü Rize’de Törenle Kutlandı

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramının 96. Yıl Dönümü Rize’de Törenle Kutlandı Rize Valisi Kemal Çeber, 1 Temmuz 1926 yılında yürürlüğe giren, kendi karasularımızda egemenlik ve bağımsızlığımızı kazanmamızı sağlayan Kabotaj Kanunu münasebeti..

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramının 96. Yıl Dönümü Rize’de Törenle Kutlandı
Son Güncelleme: Bu Haber 252 views Whatsapp

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramının 96. Yıl Dönümü Rize’de Törenle Kutlandı

Rize Valisi Kemal Çeber, 1 Temmuz 1926 yılında yürürlüğe giren, kendi karasularımızda egemenlik ve bağımsızlığımızı kazanmamızı sağlayan Kabotaj Kanunu münasebeti ile 96 yıldır 1 Temmuz da kutlanan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Riport Rize Limanında düzenlenen kutlama törenlerine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Gemisi ile denize açılarak dualar ekşiliğinde Feniz Şehitleri anısına çelenk bırakıldı.

Davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen deniz turunun ardından Vali Kemal Çeber, araştırma gemisini inceleyerek gemi kaptanından gemi hakkında bilgiler aldı.

Düzenlenen törene Rize Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcıları Gülhani Ozan Sarı, Sedat Sezik, Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize SAGET-34 Bot Komutanı SG. GV. Bçvş. Mustafa Kürşat Taştan, Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş