DEMİR’’REKTÖR BİR KOLTUKTA 3 KARPUZ TAŞIYOR’’

DOĞRU PARTİ İL BAŞKANI EYÜPDEMİR’’TIP DOKTORU HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI ’’ DEMİR’’REKTÖR BİR KOLTUKTA 3 KARPUZ TAŞIYOR’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE- Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir RTEÜ Hukuk Fakültesi hakkında..

DEMİR’’REKTÖR BİR KOLTUKTA 3 KARPUZ TAŞIYOR’’
Son Güncelleme: Bu Haber 229 views Whatsapp

DOĞRU PARTİ İL BAŞKANI EYÜPDEMİR’’TIP DOKTORU HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI ’’

DEMİR’’REKTÖR BİR KOLTUKTA 3 KARPUZ TAŞIYOR’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir RTEÜ Hukuk Fakültesi hakkında bir açıklama yaptı.

Doğru Parti İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklamada’’ Temeli 1991 yılında dönemin Başbakanı merhum Süleyman Demirel tarafından 3 fakülte [ Eğitim Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ]ve 3 yüksekokul ile atılan ve sonradan dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geliştirilip 2006 yılında Recep Tayyip Erdoğan ismi ile üniversite kimliğine kavuşan eğitim yuvasında hizmet veren Hukuk Fakültesi kadro eksikliği yüzünden Dekanlık aynı zamanda üniversite Rektörlüğünü yürüten Prof. Dr. Yusuf Yılmaz tarafından vekâleten yürütülmektedir.

Rektör Hukuk ve Sağlık Bilimlerine de vekalet ediyor

Prof.Dr. Yusuf Yılmaz aynı zamanda da Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığını vekâleten yürütmektedir. Kendisi Tıp Doktoru olan [ iç hastalıkları ve Gastroentereloji uzmanı ] Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz bir koltukta 3 karpuz taşımaya devam ederken özellikle Hukuk Fakültesine bir an önce dekan ataması yapılması hem öğrenciler açısından hem de hukuk bilimi açısından memnuniyet yaratacaktır’’ dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş