-CUMHURİYET TIRMANIŞI-EKREM ORHON OVİT ZİRVESİ 31 EKİM’DE YAPILACAK

-CUMHURİYET TIRMANIŞI-EKREM ORHON OVİT ZİRVESİ 31 EKİM’DE YAPILACAK -VERÇENİK DAĞCILIK ve DOĞA SPORLARI KULÜBÜ(VDDK) 16.KEZ OVİTE ÇIKACAK İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün düzenlediği Cumhuriyet Tırmanışı 31 Ekim..

-CUMHURİYET TIRMANIŞI-EKREM ORHON OVİT ZİRVESİ 31 EKİM’DE YAPILACAK
Son Güncelleme: Bu Haber 403 views Whatsapp

-CUMHURİYET TIRMANIŞI-EKREM ORHON OVİT ZİRVESİ 31 EKİM’DE YAPILACAK

-VERÇENİK DAĞCILIK ve DOĞA SPORLARI KULÜBÜ(VDDK) 16.KEZ OVİTE ÇIKACAK

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün düzenlediği Cumhuriyet Tırmanışı 31 Ekim tarihinde 16. Kez Ovit Dağı zirvesinde Ekrem Orhon anısına yapılacak.

Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Emin Ali Kalcıoğlu program hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi’’2005 Yılında Başladik. Bu yıl 16.sini yapacağımız geleneksel. (CUMHURİYET tırmanışı (EKREM ORHON ANISINA)31 Ekim 2021 günü sabahı saat 08:30 da Rize Valilik Binası Önünde Yapacağımız Anıta saygı töreni ardından Araçlarla Ekrem Orhon Dağı’na hareketimiz başlayacaktır. İkizdere ilçemizde her zamanki gibi Çay simit zeytin ve çay ikramımız olacaktır. 2640 rakımlı Ovit dağına araçlarla ulaşım sağlandıktan sonra 3230 metrelik zirveye çıkış 3 saat tırmanış 2,5 saat iniş şeklinde planlanmış olup faaliyet tamamen kış koşullarında yapılacaktır.

16.kez Ekrem Orhon anısına

16.kez yapacağımız tırmanışı yine koca reis Ekrem Orhon anısına yapacağız. Tırmanışa katılacak olan sporcularımıza vereceğimiz belge töreninden sonra akşam 19-20 gibi Rize’de olmayı tahmin etmekteyiz. Dağcılık camiamızın bütün sporcularına duyurulur. Faaliyet ücretsizdir’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.