‘Cumhurbaşkanımız var. Rahmi devam et, Rahmi, bırak derse onu yaparım’

,Terminal çalışması başladı Rizeye İyidere yönünden girişte Çifte kavakta 12 dönümlük alanda modern bir otobüs terminali yapacağız.   BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’’ISIRLIK TURİZMDE PARLAYAN YILDIZIMIZ OLACAK’’ RİZE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI BASINLA..

‘Cumhurbaşkanımız var. Rahmi devam et, Rahmi, bırak derse onu yaparım’
Son Güncelleme: Bu Haber 357 views Whatsapp

,Terminal çalışması başladı

Rizeye İyidere yönünden girişte Çifte kavakta 12 dönümlük alanda modern bir otobüs terminali yapacağız.

 

BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN’’ISIRLIK TURİZMDE PARLAYAN YILDIZIMIZ OLACAK’’

RİZE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞAN RAHMİ METİN’’YEREL SEÇİMDE CUMHURBAŞKANIMIZ NE DERSE O OLUR’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize basını ile Isırlık Kent mesire alanında bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Metin gündemi değerlendirdiği buluşmada, hafta sonu Belediyede yaşanan olaya açıklık getirdi. Belediye Başkanı Rahmi Metin Hafta sonu, Rize Şehir İçi dolmuşçular Kooperatif Başkanı İsmail Uzunsakal ile Rize Belediye Encümeni Abdülkadir Öksüz arasında yaşanan ve Adli makamlara intikal eden, olayın sürecini anlatarak, Rize Belediyesi ile dolmuşlar kooperatifi arasında devam edecek, zam pazarlığı ve gelinen sürece son noktayı koydu. Başkan Rahmi Metin ‘’Belediye olarak bütün imkânlarımızla Rize’ye hizmet yapmanın çabasındayız. Şehrimizde Kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli aşamalar kaydettik. TOKİ tarafından yapılan Belediye Blokları tamamlanarak işyeri olarak hak sahiplerine teslim edildi. Yağlıtaş Mahallesindeki Konutlarında çalışmalar devam ediyor. Müftülük sitesinde güzel çalışma var. Bugün burada 120 Dönümlük Isırlık Tabiat Parkımızda bir araya geldik. Muazzam bir tesis kazanmış durumdayız. Burada sosyal imkânlar, yemek ve yürüyüş parkurları, dinlenme alanları yapıldı. Oturma yerlerimiz çok güzel. Dağ başından ulaşacak Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yol tamamlanmak üzere. Bu yol hizmete girdiğinde şehirle daha rahat ulaşım sağlanacak.

Terminal çalışması başladı

Şehire İyidere yönünden girişte Çifte kavakta 12 dönümlük alanda modern bir otobüs terminali yapacağız. Çalışmalar son aşamada, arazi çevresine kazık çakma işlemleri devam ediyor.

Millet bahçesi örnek olacak

Sahildeki millet bahçemizde güzel gelişmeler kaydedildi. Ağustos-Eylül aylarında mevcut alanda yapım işlemleri başlayacak. Denizden 15-20 metre içeride güzel oturma alanları, dinlenme yerleri yapılacak. Kültür sokağında gelişme var. Yakında burasını da hizmete sokmuş olacağız. Atatürk Caddesinde görünüm itibariyle güzle bir çalışma olan cephe giydirme çalışmasını meydandan Orta Cami kavşağına kadar tamamladık şu anda devam edemiyoruz çünkü paramız bitti. Sanayi Odası bitişiğindeki atıl

bulunan yürüyen merdiveni yeniden yapıyoruız.2 aya kadar yenisi gelecek çünkü siparişini verdik’’ dedi.

Başkan Rahmi Metin önümüzdeki, yerel seçimde aday olacak mısınız sorusu üzerine ‘Cumhurbaşkanımız var. Rahmi devam et, Rahmi, bırak derse onu yaparım’’ cevabını verdiadmin

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş