CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize programı Pazartesi günü son buldu. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplu açılış törenine katılmak üzere Rize’ye..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 152 views Whatsapp

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize programı Pazartesi günü son buldu. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve toplu açılış törenine katılmak üzere Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet caddesinde düzenlen toplu açılış töreni konuşmasının ardından, Rize Valiliği ve Rize Belediyesini ziyaret etti.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Valilik ziyaretinde, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve protokol üyelerince karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tören mangasını selamladı. Valilik makamında Şeref Defterini İmzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vali Baydaş’tan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Valilik ziyaretinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla, Çaykur Rizespor Kulübü Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularını da kabul etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş