ÇORUH ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. M. SITKI BİLGİN’DEN YUSUFELİ’NE ZİYARET

ÇORUH ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. M. SITKI BİLGİN’DEN YUSUFELİ’NE ZİYARET   Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Sıtkı Bilgin ve Genel Sekreter Vekili Dr. Muhammed Ardıç, bugün Yusufeli Belediye Başkanı..

ÇORUH ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. M. SITKI BİLGİN’DEN YUSUFELİ’NE ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 356 views Whatsapp

ÇORUH ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. M. SITKI BİLGİN’DEN YUSUFELİ’NE ZİYARET

 

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Sıtkı Bilgin ve Genel Sekreter Vekili Dr. Muhammed Ardıç, bugün Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’i ziyaret etti.

 

Haber: Bayram Ali Kavalcı

 

Yusufeli Belediyesinde gerçekleşen ziyaret sonrasında Rektör Bilgin, Genel Sekreter Vekili Ardıç ve Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin Yusufeli yeni yerleşim yerini ziyaret ederek Yusufeli Meslek Yüksek Okulunun proje yerinde incelemelerde bulundular.

 

İnceleme sonrasında açıklama yapan Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Sıtkı Bilgin,” Bugün Yusufeli ilçemize geldik. Burada Belediye Başkanımız ile istişarelerde bulunduk. Biliyorsunuz Yusufeli Meslek Yüksek Okulu açık ama ilçenin taşınma durumu nedeniyle Yusufelinde eğitim veremiyor. Yeni yerleşim yerinde daha güzel imkânlarla daha modern bir okul yapılması noktasında çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

 

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Sayın Rektörümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Rektörümüzün de ifade ettiği gibi Yusufeli Meslek Yüksek Okulu kapanmış değil, taşınma nedeniyle şuanlık ilçemizde eğitim veremiyor. İnşallah yeni yerleşim yerimizde güzel ve donanımlı bir okula sahip olmak için çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

 

Açıklamalar sonrasında Rektör Bilgin, Genel Sekreter Vekili Ardıç ve Başkan Aytekin Yusufeli Belediyesi Yusuf İzzettin Millet Kıraathanesini de ziyaret ederek kütüphane de incelemelerde bulundular. Yusufeli yeni yerleşim yerinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Başkan Aytekin, Rektör Bilgin’e Yusufeli Belediyesi Yayınlarında oluşan kitap setlerinden hediye etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş