ÇORUH EDAŞ’A YAKIŞMADI

ÇORUH EDAŞ’A YAKIŞMADI -ELEKTRİK KABLOSU YERALTINA ALINIRKEN KAZILAN YOL HALEN ONARILMADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçede köylere enerji taşıyan yüksek gerilim hatlarını yeraltına indiren ÇORUH EDAŞ kazıdığı yolun asfaltını yapmayınca vatandaşın mağduriyetine..

ÇORUH EDAŞ’A YAKIŞMADI
Son Güncelleme: Bu Haber 435 views Whatsapp

ÇORUH EDAŞ’A YAKIŞMADI

-ELEKTRİK KABLOSU YERALTINA ALINIRKEN KAZILAN YOL HALEN ONARILMADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçede köylere enerji taşıyan yüksek gerilim hatlarını yeraltına indiren ÇORUH EDAŞ kazıdığı yolun asfaltını yapmayınca vatandaşın mağduriyetine sebep oldu.

İkizdere-Yeşilyurt Mahallesinden köylere enerji veren yüksek gerilim hatlarını yeraltına indirmek için çalışma yapan ve yeraltı kablo döşemesini tamamlayan ÇORUH EDAŞ sorumluluğundaki çalışmada iş yapan firmanın kazıdığı yolu düzeltmemesi tepki çekiyor. Yollarının kablo döşenmesi için kazıldığını ve sonrasında düzeltilmediğini söyleyen mahalle sakinleri ’burasını elektrik kablolarını yeraltına taşımak için kazdılar. İşleri bitti ama bizim yolu eski haline getirmediler. Konuyu Belediyeye ilettik ve Belediyeden kablo döşeme işini yapan firmanın yolu eski haline getireceği taahhüdü var denildi. Bugüne kadar bu yol niye yapılmadı. Yol araç gidemeyecek kadar bozuk bir durumda, inşallah ÇORUH EDAŞ yüklenici firmaya talimat vererek bozduğu işi tamamlatır’ dediler

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş