ÇAYKUR’UN YENİ KEYİF ÇAYI BÜYÜK BİR KEYİFLE TÜKETİLİYOR

ÇAYKUR’UN YENİ KEYİF ÇAYI BÜYÜK BİR KEYİFLE TÜKETİLİYOR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR)’un yurt içinde ve yurt dışında pazar payını arttırmak için yeni ürün çeşitliliğini geliştirmeye devam ediyor. Çaykur pazarlamada,..

ÇAYKUR’UN YENİ KEYİF ÇAYI BÜYÜK BİR KEYİFLE TÜKETİLİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 183 views Whatsapp

ÇAYKUR’UN YENİ KEYİF ÇAYI BÜYÜK BİR KEYİFLE TÜKETİLİYOR

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR)’un yurt içinde ve yurt dışında pazar payını arttırmak için yeni ürün çeşitliliğini geliştirmeye devam ediyor. Çaykur pazarlamada, siyah, yeşil, organik gibi farklı damak tadına hitap eden çay çeşitlerini her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Çaykur’un ürün gamına yeni eklediği, siyah Keyif Çayı tüketicilerin büyük beğenisini kazandı. Çay tiryakilerinin keyifle tercih ettiği çay çeşidi, Çaykur’un çay satış mağazalarının yanı sıra, tüm ülke genelinde en özel satış noktalarının vitrin ve raflarında yerini almış oldu. Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Her geçen gün çay çeşitliliğini arttırmak için AR-GE çalışması yürüttüklerini belirten, Genel Müdür ALİM,” “Karadeniz’in bereketli topraklarının ve emsalsiz doğasının eşsiz mucizesi olan çay yaprakları günümüzün her anına eşlik ediyor. Bu amaçla tüketicilerimizin farklı damak tatlarına uygun çay çeşitliliğimizi devamlı geliştiriyoruz. 110 çeşit çayımız, çay satış mağazalarımızda ve onlarca reyonumuzda ve Türkiye genelinde Çaykur çayı satan mağazalarda yerini almış bulunmaktadır. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde Mezopotamya, GAP, Diyarbakır ekstra gibi çaylarımız bu yöremizin damak tadına uygun çaylar ürettik. Bu çaylarımız bu bölgelerde büyük bir beğeniyle tüketilmektedir. Yine yeşil çay çeşitlerinden; matcha çayı, detoks, matcha latte, hediyelik Gurme çay ve yeni ürettiğimiz, Farabi, Ayasofya gibi çaylar da tüketicilerimizin bir hayli beğenisini kazandı. Tüketicilerimizin damak tadına uygun en doğal ve en sağlıklı çayları üretmeye devam edeceğiz.” şeklinde ifade etti. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş