ÇAYKURSPORLU MİLLİ GÜREŞCİ KONYA’DA 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARINA KATILIYOR

ÇAYKURSPORLU MİLLİ GÜREŞCİ KONYA’DA 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARINA KATILIYOR Yarın (9 Ağustos 2022) Konya’da başlayacak olan, 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Ata sporu Grekoromen güreşte, A Milli takımda Türkiye’yi temsil edecek..

ÇAYKURSPORLU MİLLİ GÜREŞCİ KONYA’DA 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARINA KATILIYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 234 views Whatsapp

ÇAYKURSPORLU MİLLİ GÜREŞCİ KONYA’DA 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARINA KATILIYOR

Yarın (9 Ağustos 2022) Konya’da başlayacak olan, 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Ata sporu Grekoromen güreşte, A Milli takımda Türkiye’yi temsil edecek olan, Çaykurspor Kulübü güreşçilerinden, 87 kiloda Mehmet Ali Küçükosman’ın, Türkiye’ye ve Kulübü Çaykurspor’a madalya ile dönmesini bekleniyor.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

56 ülkeden 4.200 sporcunun katılımıyla 9-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’na ev sahipliği yapacak Konya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve çeşitli İslam ülkesinden devlet başkanlarının katılımıyla 9 Ağustos Salı günü organizasyonun resmi açılışı gerçekleşmiş olacak.

Geçmişinde önemli başarıları bulunan, eğitimci Çaykursporlu Milli güreşçi Mehmet Ali Küçükosman, Yıldızlar Avrupa birinciliği, Büyükler Akdeniz Şampiyonası üçüncülüğü ve Gençler Avrupa üçüncülüğü gibi önemli dereceleri bulunmaktadır. Milli Güreşçi Küçükosman; “Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübümüzün YK Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimle şükranlarımı iletiyorum. İnşallah ay yıldızlı Türk bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal marşımızı dinletip, D. Karadeniz Bölgeme ve Kulübüme madalya sevinci ile dönmek istiyorum. ”dedi.

Konya, geçtiğimiz aylarda Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından “2023 Dünya Spor Başkenti” de ilan edilmişti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.