ÇAYKURSPOR RAFTİNG, RİZE’Yİ TEMSİLEN ULUSLARARASI KULÜPLER KUPASI YARIŞLARI İÇİ YOZGAT’DA

ÇAYKURSPOR RAFTİNG, RİZE’Yİ TEMSİLEN ULUSLARARASI KULÜPLER KUPASI YARIŞLARI İÇİ YOZGAT’DA Türkiye’nin en başarılı Rafting Kulüplerinden olan, Çaykurspor Kulübü Rafting takımı, Yozgat İlinin Çekerek İlçesinde yarın başlayacak olan, Avrupa Uluslararası Rafting..

ÇAYKURSPOR RAFTİNG, RİZE’Yİ TEMSİLEN ULUSLARARASI KULÜPLER KUPASI YARIŞLARI İÇİ YOZGAT’DA
Son Güncelleme: Bu Haber 359 views Whatsapp

ÇAYKURSPOR RAFTİNG, RİZE’Yİ TEMSİLEN ULUSLARARASI KULÜPLER KUPASI YARIŞLARI İÇİ YOZGAT’DA

Türkiye’nin en başarılı Rafting Kulüplerinden olan, Çaykurspor Kulübü Rafting takımı, Yozgat İlinin Çekerek İlçesinde yarın başlayacak olan, Avrupa Uluslararası Rafting Kulüpler Kupası yarışmalarına Rize ilini temsil etmek üzere Yozgat’a hareket etti.

16 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak olan yarışmaların açılışı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yapılacak. 16-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmalar, Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’si, Yozgat İli Çekerek ilçesinde oluşturulan yapay Rafting parkurunda düzenlenecek.

Bu önemli yarışmada, Rize İlini temsilen katılan, Çaykurspor Kulübü Rafting takımı Antrenörü Rıza AVCI, “Aylardır, yıllarca Rafting yarışmalarının yapıldığı ülkemizin en önemli yarış parkur ve derelerinden olan, Ardeşen ilçesi Fırtına deresinde hazırlık çalışmalarımızı, soğuk, sıcak demeden sürdürdük. Bu önemli Uluslararası yarışmada, Ülkemizi, Bölgemizi, Rize ilimiz ve Çaykurspor Kulübümüzü en başarılı şekilde temsil ederek, en iyi sonucu almak için çalıştık. Ben ve sporcularım bu yarışmalara çok iddialı hazırlandık. Bu parkuru ülkemize kazandıran, Cumhurbaşkanı Yardımcımız sn. Fuat OKTAY’a Rafting sporu camiası adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, yurt içi ve uluslararası yarışmalarda her zaman maddi ve manevi destekleriyle bizlere katkı sağlayan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübümüz YK Başkanı sn. Yusuf Ziya ALİM’e, Kulübümüz yönetimi, şahsım ve sporcularımız olarak şükranlarımızı sunuyoruz. ”dedi.

Yarışmaların organizasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu ve Çekerek Belediyesi iş birliğiyle, Yozgat’ın Çekerek ilçesinde oluşturulan, Türkiye’nin en yeni ve en uzun yapay Rafting parkurunda düzenlenecek. Türkiye Rafting Federasyonu ev sahipliğindeki organizasyona 300’e yakın yerli ve yabancı sporcu, antrenör, hakem ve teknik ekip katılacak. Haber ve Fotoğraf: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.