ÇAYKURSPOR, FİLİZÇAYSPOR’U 3-0 YENDİ

ÇAYKURSPOR, FİLİZÇAYSPOR’U 3-0 YENDİ Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şenol Birol Amatör Futbol Sahasında oynanan, Rize 1.Amatör Futbol liginin Yeşil kırmızı takımlarından Çaykurspor takımı, ligin bir diğer takımı olan, Yeşil beyazlı..

ÇAYKURSPOR, FİLİZÇAYSPOR’U 3-0 YENDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 292 views Whatsapp

ÇAYKURSPOR, FİLİZÇAYSPOR’U 3-0 YENDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şenol Birol Amatör Futbol Sahasında oynanan, Rize 1.Amatör Futbol liginin Yeşil kırmızı takımlarından Çaykurspor takımı, ligin bir diğer takımı olan, Yeşil beyazlı Filizçaysporu, 3-0 yendi.

Geçen hafta vefatıyla, Türk spor camiasını üzüntüye boğan ve yaşadığı memleketi Rize’de toprağa verilen, Türk futbolunun efsane ismi Şenol Birol için 1. dakikalık saygı duruşundan sonra başlayan maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Çaykurspor takımı, 50 dakikada geliştirdiği anı bir kontra atak sonucu Adil Taşkıran’ın gölüyle 1-0 öne geçti.. Çaykurspor takımın ikinci gölünü 75 dakikada Kerem Uzunsakal attı. 2-0 ‘dan sonra maçın hakimiyetini eline geçiren, Çaykurspor takımı maçın 85 dakikasında kazanmış olduğu penaltıyı, Ali Yılmaz ile göle çevirdi. Müsabaka Çaykurspor takımının 3-0 galibiyetiyle sonuçlanmış oldu. Centilmenlik için de oynanan maçın sonunda sahadan galip ayrılan Çaykurspor takımı yönetici ve antrenörleri Filizçayspor takımına bundan sonra oynayacağı müsabakalarda başarılar dilediler. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş