ÇAYKURRİZESPOR 12 YAŞ GRUBA TURNUVAYA HAZIR

Bu yıl beşincisi düzenlenen ve dünya futbol altyapıları arasında marka haline gelen U12 RİZE CUP Turnuvası 17 Haziran Cumartesi günü başlıyor. 4 ülkeden 12 seçkin kulübün 12 yaş altı takımlarının..

ÇAYKURRİZESPOR 12 YAŞ GRUBA TURNUVAYA HAZIR
Son Güncelleme: Bu Haber 226 views Whatsapp
Bu yıl beşincisi düzenlenen ve dünya futbol altyapıları arasında marka haline gelen U12 RİZE CUP Turnuvası 17 Haziran Cumartesi günü başlıyor.
4 ülkeden 12 seçkin kulübün 12 yaş altı takımlarının kıyasıya bir turnuva geçirecekleri U12 RİZE CUP 2023; bu yıl “YİĞİT DEMİREL INTERNATIONAL FOOTBALL TOURNAMENT” adıyla gerçekleşecek.
Katılımcı kulüplerin ve dünya çapında yetenek avcılarının dostça paylaşımlarıyla Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulunun bir başka vizyon projesi daha gelişerek hem Türk futboluna hem de Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamaya devam edecek.
17 Haziran 2023 Cumartesi günü Mehmet Cengiz Tesislerinde başlayacak ve 3 gün sürecek olan U12 Rize Cup 2023 Yiğit Demirel Uluslararası Futbol Turnuvasına katılan teknik ekip ve futbolcular dünyanın en iyi tesisleri arasında gösterilen 153 yatak kapasiteli Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde tam pansiyon olarak konaklayacak ve Rize’nin turistik yerlerini gezme fırsatı bulacak.
Turnuvaya katılan takımlar: ABŞERON FK (Azerbaycan), ALTINORDU, ANKARAGÜCÜ, ÇAYKUR RİZESPOR, DİNAMO BATUMİ (Gürcistan), ESKİŞEHİRSPOR, GETİCA (Moldova), GİRESUNSPOR, GLDANİ (Gürcistan), SABAH FK (Azerbaycan), SAMSUNSPOR, TRABZONSPOR
Şimdiden tüm paydaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, turnuva boyunca futbolseverleri Mehmet Cengiz Tesislerine bekliyoruz.
Saygılarımızla;
Serkan KARAVİN
Çaykur Rizespor Kulübü
Başkan Yardımcısı
HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş