ÇAYKUR SPOR ELİT TAKIMLARINDAN ÜÇLÜ TARİFE

ÇAYKUR SPOR ELİT TAKIMLARINDAN ÜÇLÜ TARİFE Mehmet Cengiz tesislerinde Oynanan Çaykur Rize spor elit takımlarında mutlu son yaşandı. HABER: NECATİ DİLİ Rizespor’un üç takımıda U-14, U-15 ve U-17 elit takımları..

ÇAYKUR SPOR ELİT TAKIMLARINDAN ÜÇLÜ TARİFE
Son Güncelleme: Bu Haber 165 views Whatsapp

ÇAYKUR SPOR ELİT TAKIMLARINDAN ÜÇLÜ TARİFE

Mehmet Cengiz tesislerinde Oynanan Çaykur Rize spor elit takımlarında mutlu son yaşandı.

HABER: NECATİ DİLİ

Rizespor’un üç takımıda U-14, U-15 ve U-17 elit takımları sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldular.  İlk maç saat 11.00 oynandı Rize spor ve Erzurum spor karşılaştılar Bu maçta tam dört gol atıldı.  Çaykur Rize spor Üç golü rakip takıma atarken, birinide kendi kalesine attı.

Saat 13 de oynanan U-15 maçında Çaykur Rize spor Erzurum sporu 1-0 mağlup etti.https://gazete53.com/caykur-spor-elit…ndan-uclu-tarife/

Günün üçüncü ve son maçıda saat 15.00 oynandı U-17 takımı Çaykur Rize spor Altay sporu konuk etti. Bu maçta Çaykur Rize spor Altay sporu 2-1 mağlup etti.

Pazar günü Oynanan Maçlarda U-14 Müsabakasında: Cem Köroğlu, Kerim Uzun, İbrahim Demirci, U-15 Müsabakasında: Kerim Uzun, Cem Köseoğlu, İbrahim Demirci, U-17 müsabakasında: Sefacan doğru, Kerim Uzun, İbrahim Demirci 4.H: Cem Köroğlu görev aldılar U-17 müsabakasının Gözlemcisi de Turan Gör.

Müsabakalarda U-17 takım e üzeri takımlarda Gözlemciler görev almaktadır.

Çaykur Rizespor Elit takımları bayram mesaisine erken başlayarak üçer puan ile sahadan ayrılan taraf oldular.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş