ÇAYKUR RİZESPORUN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞÜ

ÇAYKUR RİZESPORUN ŞAMPİYONLUK GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞÜ   Bu sezon TFF 1. Ligde şampiyonluk için yola çıkan Çaykur Rizespor Salı ( Bugün ) günü saat 13.00 da şampiyonluk yürüyüşünü 15 Temmuz Demokrasi..

Son Güncelleme: Bu Haber 307 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPORUN ŞAMPİYONLUK GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞÜ

 

Bu sezon TFF 1. Ligde şampiyonluk için yola çıkan Çaykur Rizespor Salı ( Bugün ) günü saat 13.00 da şampiyonluk yürüyüşünü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanından başlattı.

Şampiyonluk yürüyüşüne start alan Çaykur Rize spora gönül vermiş spor sevenler Havanın son derece yakıcı olmasına rağmen Çaykur Rizespor’a gönül verenler Şampiyonluk yürüyüşüne katılarak bu yürüyüşte tarihe not düştüler Bizlerde karelere eklemiş olduk. Çaykur Rizespor başkanı başta olmak üzere, Çaykur Rizespor yöneticileri Rizeli esnaflar.  Daire müdürleri, belediye başkanları, sanayii esnafı, Amatör spora gönül verenler Amatör sporun Rize ASKF nin başkanı yöneticileri, Rize basını, Diğer amatör kulüp yöneticileri başkanları Çaykur Rizespor’un Alt yapısında bulunan sporcular Teknik hocaları, Yöneticileri, sporcuların aileleri Şampiyonluk yürüyüşü yolunda hepsi yerlerini aldılar.

NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş