ÇAYKUR RİZESPORUN BU SEZONKİ MAÇLARI

ÇAYKUR RİZESPORUN BU SEZONKİ MAÇLARI ÇAYKUR Rizespor bu sezon oynadığı maçların sonuçlarını puan durumlarını gollerini sıralıyoruz ilk maçtan oyladığı Son maça kadar   İlk maçına Adana’da Adana Demirspor’la oynadı Rize..

ÇAYKUR RİZESPORUN BU SEZONKİ MAÇLARI
Son Güncelleme: Bu Haber 114 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPORUN BU SEZONKİ MAÇLARI

ÇAYKUR Rizespor bu sezon oynadığı maçların sonuçlarını puan durumlarını gollerini sıralıyoruz ilk maçtan oyladığı Son maça kadar

 

İlk maçına Adana’da Adana Demirspor’la oynadı Rize Spor sahadan 2-1 mağlup olarak ayrıldı. Adaba Demirspor ilk golünü Belhanda ile 27. Dakikada 1-0 öne geçti 87. Dakikada Rize spor Jon Mari ile skoru eşitledi. 91. Dakikada Yusuf Erdoğan takımını galibiyet golünü attı. Üç puan Adana Demir sporun oldu. İkinci maçını Rize de oynayan Rizespor Antalya sporu konul etti 0-0 berabere kalarak puanları paylaştılar Rize Spor ilk puanını evin de Bir puan aldı.

Trabzon deplasmanına giden Rizespor Sahadan üç puanla ayrıldı. Maç sonucu Trabzon spor 3 Çaykur Rizespor üç Trabzon sporun Gollerini 58. Dakikada penaltıdan Bakasetas attı. 83. Dakikada Enis Destan attı. Çaykur Rize sporun Gollerini 20. Dakikada Atilla Mosci 43 ve 66. Dakikada Benhur keser attı.https://www.haberimrize.com/caykur-rizesporu…-sezonki-maclari/https://www.haberimrize.com/caykur-rizesporu…-sezonki-maclari/

Çaykur Rize spor Evinde Karagümrük sporu 1-0 mağlup ederek üç puanı alan taraf oldu. Konya’ya giden Atmacalar Deplasmanda 2-1 galip gelerek üş puanla deplasmandan döndü. Rize spor Sahasında Sivas Sporla 1-1 berabere kalarak taraftarın önünde bir puanı alan taraf oldu. İstanbul’a Giden Rize spor Fenerbahçe karşısında 5-o mağlup oldu Rize spor Evinde Samsun sporu 1-0 yenerek üş puanın sahibi oldu. Kayseri deplasmanına giden atmacalar, deplasmanda 3-1 mağlup olarak geri geldi. Evinde Galatasaray’ı konuk eden Rizespor 1*0 mağlup olarak sahadan mağlup olarak ayrıldı.

Deplasmanda Gaziantep FK. 2-0 mağlup oldu puan yok. İstanbul sporu Evinde 1-0 ile geçen Rizespor tek gol üç puanla sahadan ayrıldı. Antalya spor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak puanları paylaştılar. Başak Şehir sporuda sahasında ağırlayan Rize spor sahadan 3-2 galip olarak ayrılarak üç puanı aldı. Kupa maçını Buca sporu konuk eden Rize spor sahadan 4-0 skorla ayrılarak bir üst tura çıkan taraf oldu. Ankara Gücü ile Ankara’da oynayan Rize spor 1-1 skorla ayılarak bir puanı alarak evine döndü, Hatayı ağırlayan Rizespor Sahadan 2-0 galip gelerek üç puanı alan taraf oldu.

Rize’de Pendik sporu konuk eden Rize spor sahadan 5-1 galip olarak ayrıldı. Kasımpaşa deplasmanında 2-2 berabere kalarak evine döndü İlk yarının son maçında Beşiktaş spora Rize’de 4-0 mağlup oldu,

İKİNCİ YARI

Rize Evinde Adana Demir sporu 1-0 mağlup ederek ikinci yarıda üç puanla başladı. Ankara’da Türkiye Kupası Beşinci turunda kupaya veda etti Ankara gücüne 3-1 mağlup oldu.

Alanya’da Alanya spora 2- 1mağlup oldu. Rize’de Trabzon Sporu konuk eden Rize spor sahadan 1-0 galip olarak ayrılan taraf oldu.

Deplasmanda Karagümrük spora 4-0 mağlup oldu. Ardından Rize’deki maçta Konya sporla 0-0 berabere kalarak birer puan aldılar. Sivas pora deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Rize spor evinde konuk ettiği Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Samsun spora deplasmanda 3-0 mağlup olan Rize evine puansız döndü. Samsun spor dan üç gol yiyen Rize spor sahasında Kayseri sporu 3-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor İstanbul’da Galatasaray’a 6-2 mağlup oldu. Gaziantep sporu Rize’de 3-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

Bu hafta Salı günü Rize spor İstanbul’da İstanbul spora konuk olacak

HAZIRLAYAN NECATİ DİLİ

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş