Çaykur rizesporda (Mendes, Miya ve Efe’nin Sağlık Durumları)

| Sağlık Raporu (Mendes, Miya ve Efe’nin Sağlık Durumları) Asbaşkanımız ve takımımızın sağlık komisyonu başkanı Profesör Doktor Hasan Türüt; tedavileri devam eden Ronaldo Cesar Mendes de Medeiros, Faruku Miya ve..

Çaykur rizesporda (Mendes, Miya ve Efe’nin Sağlık Durumları)
Son Güncelleme: Bu Haber 200 views Whatsapp

| Sağlık Raporu (Mendes, Miya ve Efe’nin Sağlık Durumları)

Asbaşkanımız ve takımımızın sağlık komisyonu başkanı Profesör Doktor Hasan Türüt; tedavileri devam eden Ronaldo Cesar Mendes de Medeiros, Faruku Miya ve Efe Tecimer’in sağlık durumları hakkında güncel bilgileri kamuoyu ile paylaştı.
EFE TECİMER
15 Ekim 2022 günü “Ön çapraz bağ ve dış menisküs operasyonu” geçiren oyuncumuzun ameliyat sonrası bakım ve tedavisi istanbul Acıbadem hastahanesinde devam etmektedir. Bir süre burada rehabilitasyon programı uygulandıktan sonra çalışmalarına Rize’de devam edecektir. Tahmini geri dönüş süresi 6-9 ay arası öngörülmektedir.
FARUKU MIYA
05 Ekim 2022 günü antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan oyuncumuz “bağ yırtığı ve kemik ödemi” teşhisleri ile takip edilmekte olup, tedaviye yanıtı olumlu gelişme göstermektedir. Fitness ve havuz çalışmaları yanında bu hafta saha içi bireysel çalışmalar yapabilecek düzeye gelen oyuncumuzun Tahmini olarak 1-3 hafta içinde takıma dönmesi öngörülmektedir
RONALDO CESAR MENDES DE MEDEIROS
Kasık bölgesinde (pubis ve kalça) Uzun süreli kronik sakatlıkları bulunan oyuncumuzun 15 Ağustos 2022 günü ağrılarının başlaması üzerine tedavi ve rehabilitasyon programına alınmış ve devamında 15 Eylül 2022 günü istanbul Acıbadem Hastanesinde konsültasyon sonucu enjeksiyon ( iğne) tedavisi uygulanmış ve son 1 aydır tarafımızdan uygulanan tedavi ve rehabilitasyon süreci olumlu gelişmeler göstermiş olup, Bireysel saha ve takıma adaptasyon antrenmanları devam etmektedir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Prof. Dr. Hasan Türüt
Çaykur Rizespor Kulübü
Asbaşkan ve Sağlık Komisyonu Başkanı

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.