ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM   ”OLACAK O KADAR ”

     ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM   ”OLACAK O KADAR ”   Aç gözünü seyrek tekrarı yok bunun, ortak değer Rizespor efkarı yok bunun, Kayseri’ye mağlup olduysak bugün, haddimizi biliriz çünkü Rizeliyiz olacak..

    ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM   ”OLACAK O KADAR ”
Son Güncelleme: Bu Haber 240 views Whatsapp

     ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM   ”OLACAK O KADAR

  Aç gözünü seyrek tekrarı yok bunun, ortak değer Rizespor efkarı yok bunun, Kayseri’ye mağlup olduysak bugün, haddimizi biliriz çünkü Rizeliyiz olacak olacak olacak o kadar olacak olacak olacak o kadar;

Niyetimiz taraftarı kırmak değildir, yenilgiye bahane bulmak değildir, arada bir yaraya merhem olurduk, tam yerine rast gelip doğruları bulduk olacak olacak olacak o kadar olacak olacak olacak o kadar;

Niyetimiz çomağı sokmak değildir, hocayı futbolcuyu kovmak değildir, yakışan sonuç için yüreklere dokunduk, tam yerine rast gelip tabelaya yazdık olacak olacak olacak o kadar olacak olacak olacak o kadar diyerek şarkılarıyla Grup Gün doğarken skeçleriyle Levent kırca olmuş ve ölmüşün dışında her derdin dermanının olduğunu kabullenip Çaykur Rizespor açısından olumlu skorları alkışlayarak olumsuz skorlara bahane üretmek yerine önce “olacak  o kadar” diyerek mağlubiyetin sebepleri masaya yatırılıp/ tahlili yapılır ve gerektiğinde form düşüklüğünde bulunan sağlam organlar çıkartılarak yerine yeni organlar monte edilerek bu organların faydalı çalışması için gereğinin yapılarak bir sonraki maçlara konsantre olunması gerekmektedir.

Bu hafta oynanan Kayseri spor maçında alınan mağlubiyetin iki ana faktörü var, faktörün en önemlisi ceza sahamız içerisinde özellikle Mosci’de hızlı bir biçimde başlayan bir form düşüklüğü ve bireysel hatalarla birlikte yenilen üç golde de adam ve alan savunması zamanlamasının yapılmayarak birinci golde iki kişi arasında yenilen kafa golü sinyali vermiştir.

İkinci faktör ise orta hakem, yan hakem ve penaltı faktörleri damgayı vurmuştur, birinci penaltı pozisyonunda vücuda herhangi bir temas olmadan formaya takıldı mı çekildi mi sadece görüntüyle var hakemi tarafından verilen penaltı ve elin topa değil topun ele gelmesinden dolayı verilen penaltı biz Rizeliler olarak sonucuna varılmayacak bir tartışma haline geldi.

Bu maç Rizespor için ders niteliğinde bir maç haline gelmiş olup kendine aşırı güvenen Mosci bu güvenini ya kulübede tazelesin yada kendine değilde takıma biraz daha güvenerek oynaması gerekmekte olup yine ceza sahasında bireysel ve takımsal olarak alan ve adam savunmalarında daha dikkatli olmamızın gerektiğini gösteren bir seminer dersi haline gelmiştir.

Bunu yazarken geçen hafta başlık olarak atmış olduğum “İstanbul takımlarının aleyhine bu penaltılar verilseydi ne olurdu” diye soracak olursanız cevabım ise tüm kanallar “öyle penaltı olmaz, formaya bile dokunulmadı, temas yok, top ele geldi” diyerek bir hafta boyunca bütün spor kanalları ve medya sektörü MHK ye savaş açardı, fakat medya sektörü Rizespor’un elinde olmadığı için Penaltı değil diyen bir yorumcu çıkmadı.

Sonuç olarak İstanbul takımları aleyhine bu penaltılar verilseydi sorusunun tek cevabı olacak o kadar değil Kıyamet kopardı.

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı,

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş