ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ÇOK FARKLI BİR RİZESPOR”

https://gazete53.com/caykur-rizespord…kli-bir-rizespor/ ‎ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ÇOK FARKLI BİR RİZESPOR” Bugün Çaykur Didi Stadyumunda Sergen Yalçın yönetimindeki Çaykur Rizespor gibi konferans ligini kovalayan Antalyaspor’u oynamış olduğu futbolun karşılığı olan 3-0 gibi net..

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ÇOK FARKLI BİR RİZESPOR”
Son Güncelleme: Bu Haber 207 views Whatsapp

https://gazete53.com/caykur-rizespord…kli-bir-rizespor/ ‎ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ÇOK FARKLI BİR RİZESPOR”

Bugün Çaykur Didi Stadyumunda Sergen Yalçın yönetimindeki Çaykur Rizespor gibi konferans ligini kovalayan Antalyaspor’u oynamış olduğu futbolun karşılığı olan 3-0 gibi net bir skorla galip gelmesi adeta baharın habercisi olarak karşımıza çıkmıştır.

Maçın önemi açısından maça başlamadan önce Çaykur Rizespor 45, Antalyaspor 42 puanda bulunması olası bir mağlubiyet sonucunda puanlar eşitlenip ikili averajda Antalyaspor’un altında kalacak iken bu galibiyetle hem ikili averajda öne geçip, hemde puan olarak altı puan öne geçip hemde sıralama olarak Beşiktaş ile aynı puana gelip averajla 5 sıraya yükselerek Antalyaspor’u 10 sıraya kadar indirip rakip olarak karşımıza çıkma olanağını ortadan kaldırmış olduk.

Oyun olarak Antalyaspor deplasmanda oyunu daraltmayarak açık futbol oynaması nedeni ile üst düzeyde bir müsabakanın ortaya çıkması nedeniyle izleyenlerin “maça verdiğimiz para helal olsun “ dedirtecek nitelikte yüksek tempoda seyir zevki yüksek fair play çerçevesinde bir maç ortaya çıkmıştır.

Yazı başlığımda vermiş olduğum çok farklı bir Rizespor olarak kaleme almamamın bir çok nedeni var, süre olarak 97 dakikalık bir oyunda bireysellikten çıkıp kolektif bir futbolun görselini sahaya serpiştiren Çaykur Rizespor’da kötü oynayan var mıydı? sorusuna verilecek en güzel cevap takım iyi oynadığı süreçte gözle gözüken kötü oynayan hiçbir futbolcunun bulunmadığı veya bulunma şansının olmadığı görülmüştür.

ŞEREF YEREBAKAN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş