ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM                         ”6 PUANLIK MAÇLARIN ÖNEMİ”

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM                         ”6 PUANLIK MAÇLARIN ÖNEMİ”   Bu hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor Başakşehir maçında tabelaya yansıyan sonuç için son dakikaya kadar beklemeden maçın ortalarında alınması gerekirken son..

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM                          ”6 PUANLIK MAÇLARIN ÖNEMİ”
Son Güncelleme: Bu Haber 237 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM

                        ”6 PUANLIK MAÇLARIN ÖNEMİ

 

Bu hafta sonu oynanan Çaykur Rizespor Başakşehir maçında tabelaya yansıyan sonuç için son dakikaya kadar beklemeden maçın ortalarında alınması gerekirken son dakikada gelen gol daha anlamlı bir hale gelmiştir.

Çay Kur Rizespor Trendyol Süper liginde ana hedefi elinde bulunan kısıtlı kadro ile son sıralardan uzakta kalacak bir derecede puan ve puanları alması gerektiği bilincinde olup özellikle lige başlarken kendisi gibi ligde tutunma mücadelesini veren takımlar ile yaptığı maçlarda galibiyette sayısal değeri 3 olup uygulama noktasında 6 puan değerinde bulunan maçların önemi ve değeri bir başkadır.

Şu anda Çaykur Rizespor 21 puanla 8 sırada olması başka bir hedefe göz diktiği görülmekte olup alt sıradaki tabaka ile tamamen ilişkisini kesmek için 6 şar puanlık maçları alması halinde hedefine ulaşıp başka hedefler peşinde koşma eylemine girecektir.

Başakşehir takımı lige şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen aldığı sonuçlar kendisini uçurumun kenarına atmış olup Çaykur Rizespor cephesi açısından eğer Başakşehir maçından mağlubiyetle çıkılsaydı nasıl bir tablo çıkacaktı;

Şu anda Çaykur Rizespor 21 puanda Başakşehir 12 puanda, Başakşehir takımı Çaykur Rizespor takımının üzerine çıkması için ikili averajda değerlendirmeye katılarak Rizespor’un 4 mağlubiyet, Başakşehir’in en az 3 galibiyet 1 beraberlik alarak geçme şansına sahip olurken bu hafta mağlup olması halinde Başakşehir tek galibiyetle Çaykur Rizespor’un üzerine çıkması söz konusu olacaktı bunun için kendi rakiplerinden alınan 3 puanın 6 puan değerinde olduğu yukarıdaki rakamlar doğrultusunda bir kez daha kanıtlanmıştır.

Önümüzdeki başkent deplasmanı olan Ankaragücü maçının önem ve değeri daha da artmış olup 17 Puanlı Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılması halinde puan farkı 7, mağlubiyetle dönülmesi halinde puan farkı 1 e ineceğinden 7-1 eşittir 6 puanlık bir maç olduğu tekrar gündeme gelmiştir.

Son üç haftalık çıkış periyodunun devamı halinde alt sıradaki takımlarla yapılan 6 puanlık maçlar üçe inecek olup istikrarın devam etmesi halinde üst sıradaki takımlarla yapacağımız maçlar 6 puanlık maçlara dönüşmesi ihtimal dahilinde  olduğu beklentilerimiz ve umutlarımızın çoğaldığı görülmektedir.

Sonuç olarak Çaykur Rizespor çıkmış olduğu doğru yolda istikrarın devam etmesi halinde neden Avrupa takımları Rize’ye gelmesin.

 

 

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı, Teknik Direktör.

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş