ÇAYKUR RİZESPOR U-19 ( 1- 1) GALATASARAY U-19

ÇAYKUR RİZESPOR U-19 ( 1- 1) GALATASARAY U-19 Mehmet Cengiz tesislerinde oynanan Çaykur Rizespor Galatasaray A.Ş. U-19 takımları berabere kalarak puanları paylaştılar Karşılıklı atakların yaşandığı mücadelede kazanan çıkmadı. Müsabaka sonunda..

ÇAYKUR RİZESPOR U-19 ( 1- 1) GALATASARAY U-19
Son Güncelleme: Bu Haber 299 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR U-19 ( 1- 1) GALATASARAY U-19

Mehmet Cengiz tesislerinde oynanan Çaykur Rizespor Galatasaray A.Ş. U-19 takımları berabere kalarak puanları paylaştılar

Karşılıklı atakların yaşandığı mücadelede kazanan çıkmadı. Müsabaka sonunda her iki takım buldukları gollerle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.

İlk yarıda Galatasaray müsabakanı 45. Dakikasında Berkaz Almazbekov’ un attığı gol ile soyunma odasına 1-0 galip olarak giden takım oldu.

İkinci yarıda Çaykur Rizespor 53. Dakikada Remzi  Kolcuoğlu  ile cevap vererek beraberliği yakaladı. Müsabakada başka gol olmadı her iki takım iki devrede attıkları gollerle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.

HABER/ FOTO: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş