ÇAYKUR RİZESPOR SON VİRAJDA SÜPER LİGE ADIM ATTI

necatidili@hotmail.com              GÖZLEM  NECATİ DİLİ ÇAYKUR RİZESPOR SON VİRAJDA SÜPER LİGE GÖZ KIRPIYOR Ligin sonu yaklaşırken Çaykur Rizespor İzmir’de Göztepe spora konuk oldu.  Her maçı bir final havasında olan Rize spor..

ÇAYKUR RİZESPOR SON VİRAJDA SÜPER LİGE ADIM ATTI
Son Güncelleme: Bu Haber 268 views Whatsapp

necatidili@hotmail.com              GÖZLEM  NECATİ DİLİ

ÇAYKUR RİZESPOR SON VİRAJDA SÜPER LİGE GÖZ KIRPIYOR

Ligin sonu yaklaşırken Çaykur Rizespor İzmir’de Göztepe spora konuk oldu.  Her maçı bir final havasında olan Rize spor son final maçın bir önünde Göztepe’ye konuk oldu. Belki de en zor deplasman maçından biriydi diyebiliriz.

Çaykur Rizespor Maça iyi başlayamadı. Yenemezsen yenilme derlerdi bu maçta tam öyle oldu. 66 puanla İzmir’e giden Atmacalar son dakikada penaltıyla skorda dengeyi sağladı. Final son ayağı Rize de olacak Altınordu sporu konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da parola üç puan olmalıdır. Pendik sporu ikili averajı Rizespor’dan iyi durumdadır.

Maça gelince Rizespor bir anda mağlup duruma düşerek ilk yarıyı 3-1 gibi bir skorla kapattı. Pendik spor ikinci yarıda iki gol bularak skoru lehine cevirdi.61 olan puanını 64 yaparak Rize’yi takibe aldı. Pendik sporun son maçı Manisa deplasmanı olacak. Manisa sporunda 56 puanı bulunmaktadır.

Çaykur Rizespor ikinci yarıda 3-2 yakalayarak moral buldu. Göztepe sporda Rize’ye konuk olacak Altınordu 34 puan da bulunuyor 16 basamakta 15 basamakta Erzurum spor bulunuyor 36 puanda son hafta kritik bir hafta diyebiliriz.

Bu hafta yazımımda bu konulara biraz değinelim dedik.

Çaykur Rizespor şu anda Pendik spordan iki puan önde diyebiliriz. Artık maçların son virajında taraftarlara büyük görev düşüyor en son 6 bine yaklaşan taraftarlar bu hafta Son maçta süper lige merhaba diyecek olan takımını yalnız bırakmasınlar. Her kez bayraklarını filamanlarını alarak centilmence takımını alkışlasınlar. Oley çekip tek tek oyuncuları bi çağıralım tribünlere.

Birinci ligi elveda Süper lige merhaba maçına şahit olmak için buyurun Çaykur Didi stadyumuna

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş