Çaykur rizespor SEKİZ haftadır seriye devam ediyor

Çaykur rizespor SEKİZ haftadır seriye devam ediyor bu zaman içersinde üç beraberlik alırken bEŞ haftadır galibiyetle seriyi taçlandırdı. Atmacalar üst üste yaptığı ataklarla beklediği golü 19. dakikada buldu. 7. dakikada ..

Çaykur rizespor SEKİZ haftadır seriye devam ediyor
Son Güncelleme: Bu Haber 182 views Whatsapp

Çaykur rizespor SEKİZ haftadır seriye devam ediyor bu zaman içersinde üç beraberlik alırken bEŞ haftadır galibiyetle seriyi taçlandırdı.
Atmacalar üst üste yaptığı ataklarla beklediği golü 19. dakikada buldu.
7. dakikada  gol sinyali verildi ve adeta gol geliyorum dedi. Benhur Keser’in sağ kanattan ortasında topun kale önünde sekmesi sonrası top direkte patlattı.

19. dakikada bu sefer Emirhan Topçu’nun sağ taraftan yaptığı ortada Varesanovic topu kaleye yarım şekilde ters vole ile topu ağlarla buluşturdu

Golden hemen sora kendine gelen  Hatayspor kalan 20 dakikayı Yüzde 60 topla oynamaya kadar ulaşan konuk ekip rakip kaleye tam 9 şut gönderse de fileleri havalandırmayı bir türlü başaramadı ve ilk yarı  Rizespor’un soyunma odasına 1-0 galibiyetle girdi

İlhan Palut ’un uyarıları sonrası ikinci yarının başında  yeniden topla oynamaya başlayan Rizespor oyunda dengeyi sağlayarak hakimiyeti yeniden eline aldı.
Dakikalar Rize plakasını gösterirken Gaiçh golü ofsayt uyarısıyla  VAR tarafından iptal edildi
Rakip oyuncuların arasından geçen topu  önünde bulan Olawoyin 82. dakikada bekletmeden topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı.
Çaykur Rize spor böylece Sekiz haftadır aldığı başarılara bir imza atarak bir kendi kategorisinde rekora doğru gidiyor.

haber: necati dili

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş