ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA KADIN SAHA KOMİSERİ

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA KADIN SAHA KOMİSERİ   TFF birinci liginde mücadele eden Çaykur Rizespor Ankara Keçiören maçında Saha komiserliğine kadın komiseri görevlendirildi. Maçların tüm kategorilerinde görev alan TFSKD Komiserleri Kadın..

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA KADIN SAHA KOMİSERİ
Son Güncelleme: Bu Haber 675 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA KADIN SAHA KOMİSERİ

 

TFF birinci liginde mücadele eden Çaykur Rizespor Ankara Keçiören maçında Saha komiserliğine kadın komiseri görevlendirildi.

Maçların tüm kategorilerinde görev alan TFSKD Komiserleri Kadın saha komiserlerin ide profesyonel müsabakalarda şube başkanları görev vermektedir. Bu ana kadar Türkiye çapında görev alan Kadın komiserleri amatör maçlar olmak üzere BAL müsabakaları ve profesyonel maçlarda da görev almaktadırlar. Ayrıca Gelişim ve kadınlar liginde maçların görev aldılar.

 

TFSKD tüm maçlarda olduğu gibi Çaykur Rizespor Ankara Keçi ören Maçında Kadın saha komiseri görev aldı. Rize TFSKD görevli toplamda üç saha komiseri bulunmaktadır. Amatör ve kadın ligi maçlarında görev alan Futbol saha Komiser Duygu dili Çelik bu hafta oynanan Müsabakada Komiserlik görevini başarılı bir şekilde yaptı.

Gecen yıl 52 kadın komiserleri bulunan TFSKD bu sezon 34 kadın saha komiseri daha katılarak toplamda 86 kadın saha komiseri görev almaktadır.

TFSKD bünyesinde Kadın komiserleri içeresinde Akademisyen komiserlerde bulunmaktadır.

Buda demektir ki futbola kadın eli değdi

Türkiye genelinde sayıları giderek artan toplam 86 Kadın Saha Komiserlerimizin yeşil sahalarda görev alması hem TFF’ den, hem seyircilerden olumlu tepkiler almıştır. Çalışma hayatımızın her alanında görev yapan kadınlarımızın, futbola ilgi göstermesi Derneğimizi fazlasıyla memnun etmektedir. Tüm Saha Komiserlerimize başarılar dilerim.

 

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş