ÇAYKUR Rizespor Kulübü Akademi Direktörü Fedayi Aksoy

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Akademi Fedayi Aksoy ”   potansiyellerini, standartları yüksek rakiplere karşı test edebilme ve onları geliştirebilme amacıyla tesislerimizde bir dizi etkinlik ve turnuva düzenlemiştir. kulübümüzün yeni anlayış ve yüzünü..

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Akademi Direktörü Fedayi Aksoy
Son Güncelleme: Bu Haber 645 views Whatsapp

ÇAYKUR Rizespor Kulübü Akademi Fedayi Aksoy ”   potansiyellerini, standartları yüksek rakiplere karşı test edebilme ve onları geliştirebilme amacıyla tesislerimizde bir dizi etkinlik ve turnuva düzenlemiştir. kulübümüzün yeni anlayış ve yüzünü değil, güzel Rize şehrimizin marka değerini de yükselteceğine inanıyoruz. ”

 

Kulübümüz gerek ‘imaj’ ve ‘tanıtım’ çalışması, gerek sosyal bir etkinliğe imza atma çabası, gerekse de oyuncularımızın potansiyellerini, standartları yüksek rakiplere karşı test edebilme ve onları geliştirebilme amacıyla tesislerimizde bir dizi etkinlik ve turnuva düzenlemiştir.
2009-2010- ve 2011 doğumlu sporcuların katıldığı turnuvalar iki ayrı aşamalı olarak tamamlanmıştır.
İlk aşamasında 23-25 Ocak tarihlerinde Türkiye çapında faaliyet gösteren spor okullarımızın bulundukları;
Mardin Kızıltepe ÇAYKUR Rizespor Futbol Okulu, Hatay ÇAYKUR Rizespor Futbol Okulu, Mersin ÇAYKUR Rizespor Futbol Okulu, Çayeli ÇAYKUR Rizespor Futbol Okulu, Fındıklı ÇAYKUR Rizespor Futbol Okulu ve Artvin Arhavi’den gelen ÇAYKUR Rizespor Futbol Okulu takımlarının katılımı ile yapılırken, turnuva sonrası misafirlerimize çeşitli hediyeler ve madalyalar verilmiştir.

İkinci aşamada ise 26-27 Ocak tarihlerinde; RİZE CUP’ adı altında ve geleneksel olarak yapılması planlanan turnuvada Dinamo Batum, Trabzonspor, Of spor ile birlikte Türkiye’nin en başarılı amatör takımı olan Samsun Kadıköy spor takımları yer almıştır.
Kazanmanın / kaybetmenin öneminden çok, ÇAYKUR Rizespor’u ve Rize futbolunu ülke çapında saygın ve kabul gören bir yere oturtma arzusu ve gayretinin bir aşaması olarak gördüğümüz bu turnuvanın amacına ulaştığını, Şehrimiz il / ilçe ve Türkiye ölçeğinde aldığımız olumlu geri bildirimler ile gördük.
Geleceğin ÇAYKUR Rizespor’unu inşaa etme sürecinde bu ve benzeri organizasyonlara ısrarla devam edeceğimizin ve bu anlayışın sadece kulübümüzün yeni anlayış ve yüzünü değil, güzel Rize şehrimizin marka değerini de yükselteceğine inanıyoruz.
Akademi Direktörü
Fedayi AKSOY  

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş